Thai Restaurant Krua

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Asub vanalinna serval (Aia tänaval, mitmeid kordi mööda sealt käinud ja ei hakanud kohe silmagi). Augusti lõpus sai kaasa soovitusel... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Thai Restaurant Krua / Tutvustus

Restoran Krua on kaasaegne, 50-kohaline tai restoran elaval Vana-Viru/Aia tänaval Tallinna Vanalinnas. Asume ilusas 19. sajandi puithoones, ning suvehooajal oleme lisaks siseruumidele avanud ka mõnusa, 25-kohalise väliterrassi. Pakume parimat valikut etniliste tai kokkade poolt valmistatud traditsioonilistest tai karridest, värsketest salatitest, suppidest ning nuudliroogadest.

Nimi "KRUA" tähendabki tai keeles „kööki“ ja oleme võtnud endale eesmärgiks pakkuda maitsvat läbilõiget eksootilistest tai roogadest. Vastavalt maitse eelistusele leiate meie menüüst nii vürtsikaid kui vähem vürtsikaid valikuid. Erisoovide korral – näiteks vürtsikust vähendada või suurendada, teavitage julgelt meie ettekandjaid.

Tai restoran Krua on mõnusa atmosfääriga kogupere restoran.

Restoran Krua on ainus ehtne tai restoran Tallinnas. Meie peakokk ja abikokk on pärit Taimaalt. Tule ja naudi tükikest Taimaad otse linnasüdames!

Thai Restaurant Krua / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Tõnis & Kristel
Hinnang: 5.0

Asub vanalinna serval (Aia tänaval, mitmeid kordi mööda sealt käinud ja ei hakanud kohe silmagi). Augusti lõpus sai kaasa soovitusel õhtusöögil käidud ja maitseelamus oli ikka suurepärane! Köögis pidavat tai kokad olema, eks see seleta nii mõndagi..... toidud olid euroopalikult vähem vürtsikad (Tai reisilt meenub ikka tõeliselt tulitav suu), kuid see tegi eesti inimesele roogade nautimise ka oluliselt lihtsamaks :) Tugev soovitus meie poolt, äärmiselt tore koht ja tai toitu osatakse seal ikka väga hästi teha! (06.09.2012)

Kõik, kes vaatasid "Thai Restaurant Krua", vaatasid ka