Vene Restoran Vassilisse

Tartu, Tartumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Vene Restoran Vassilisse / Tutvustus

Vassilissa on Tartu kesklinnas asuv kogupererestoran, mille köök pakub suurepäraseid maitseelamusi nii suurtele kui väikestele gurmaanidele. Restorani interjöör on koduselt hubane ja omapärane. Hea äraolemise koos maitsvate roogadega leiavad siin nii suuremad kui ka väiksemad seltskonnad.
Vassilissa on valdavalt traditsiooniline vene köök oma tuntud headuses, mis pakub maitseelamusi kõigile. Meie menüüs on esindatud kõik vene köögi parimad hitid - oma koha on muu hulgas leidnud nii pliinid kui kalamari, kiievi kotlet ja pavlova kook. Samuti traditsioonilised supid okroška, uhhaa ja seljanka. Meie toidud valmistatakse alati värskest toorainest. Soovi korral saab toidu ka kaasa tellida. Restoran sobib ideaalselt ka suuremate pidude, sünnipäevade ja koosolekute või seminaride korraldamiseks. Spetsiaalne lava on mõeldud aegajalt restoranis pakutavale elavale muusikale.
Restorani pisikestele külalistele on avatud rohkete mänguasjade ja televiisoriga mängunurk, kus peale head kõhutäit mängides energiat kulutada- või multifilme vaadata saab.
Lisaks eelpool kirjeldatule on Vassilissa restoranis ka eraldi privaatne nn VIP ruum 10-12 külalisele, kus saab pidada tähtpäevi, vaadata spordisündmusi, korraldada koosolekuid või koolitusi. Ruumi kasutamine meie klientidele on tasuta.
Samuti on meilt võimalik tellida erinevate ürituste jaoks kvaliteetne toitlustus teenus ehk catering just sulle sobivasse kohta.
Argipäeviti alates 12.00 on meil alati maitsev päevapakkumine.

Vene Restoran Vassilisse / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega