Viisnurga Puhkemajad

Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Viisnurga Puhkemajad / Tutvustus

Viisnurga Puhkemajade nime all peitub kunagine 1975.a. ehitatud Viisnurga Suusavabriku puhkekompleks, mida kutsuti sel ajal Viisnurga Saunaks ning mille nime peaks ära tundma paljud kunagised Viisnurga Suusavabriku külalised ja sõbrad. Tänaseks on kogu kompleks täielikult renoveeritud. Endiseid "kuldaegu" meenutavad ainult majade eripärased kujud. Nimelt on kõigi 3 hoone põhiplaanid kolmnurksed. Viisnurga Puhkemajad asuvad 1,3 ha kinnistul keset iidset männimetsa Pärnu lahe kõrgel kaldapealsel, mis asub juba 1968.a. asutatud nn. Uulu rannamännikute kaitsealal. Mereni ja Uulu kanalini 5 min jalutuskäigu tee. Puhkekeskus sobib hästi kõikvõimalike koosviibimiste (sünnipäevad, juubelid, kokkutulekud, seminarid, suvepäevad, jms.) läbiviimiseks. Kogu kinnistu on kaetud WiFi levialaga.

TEID OOTAVAD:
Saunamaja
Sobib seltskonnale 20-25 inimest. Selles asuvad: peoruum (pikas peolauas istekohti kuni 20-le), kaminaruum, 2 sauna (elektri- ja puukütte), aastaringseks kasutamiseks mõeldud välibassein eraldi välisuksega saunast, , riietusruum, väike baariruum koos vajalike toidu- ja jooginõudega, magamiskoht väiksemale seltskonnale teisel korrusel koos terassiga, WC. Külalistele öömaja pakkumiseks on võimalik broneerida ka numbritoad Peamajas.

Peamaja
Avar kaminasaal sobib koosviibimiste korraldamiseks kuni 30-le inimesele. Majas asub lisaks 10 kahekohalist numbrituba ja kaminasaal koos avarate terasside ja välibasseiniga. Kõikides numbritubades on miniköök koos vajalike toidu- ja jooginõudega, WC ja dushiruum. Ühes numbritoas on lisaks saunaruum, kahes numbritoas on lisaks vann.

Grillimaja
Grillimaja on katusealune koos stiilse väligrilliga.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Viisnurga Puhkemajad", vaatasid ka