Villa Driver

Kuressaare, Saaremaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Kuressaare, Saaremaa

Kuressaare, Saaremaa

Saada e-mail

Villa Driver / Tutvustus

Monoliitbetoonist valmistatud kaasaegne Villa Driver valmis 2008. aastal. Hoone sai samal aastal ka Kuressaare linna parima uusehitise tiitli. Villa on suurepäraseks peatuspaigaks külastajatele, kes soovivad golfi mängida või lihtsalt Saaremaal puhata ning peavad lugu eraldatusest, hubasusest ja kvaliteetsest majutusest. Samas sobib villa meeldejäävaks perepuhkuseks või sõpruskonnaga lõõgastumiseks.

Villa Driver'it on võimalik tervikuna aastaringselt rentida nii väikese kui ka suurema arvuliste seltskondade puhul. Villas ja selle lähipiirkonnas on olemas suurepärased vaba aja veetmise võimalused koos kaasaegsete tingimustega - seda kõike selleks, et Teie siin viibitud aeg oleks võimalikult mugav.

Villa Driver pakub:

• majutust kuni kuuele inimesele kolmes magamistoas, millest kaks on kahe eraldi voodiga ja üks topeltlaia voodiga tuba;
• koosviibimise võimalust ilma majutuseta kuni 12-le inimesele;
• alumise korruse kaasaegselt sisustatud avatud planeeringuga elutuba koos kööginurgaga;
• sauna koos välibasseiniga;
• golfikeppide ja golfiauto rentimist.

Hoovipoolsel küljel lahutab golfiväljaku peagreeni ja villat kaunis tiik. Maja kaldkatused on kaetud muru ja kukeharjaga, andes soojal aastaajal hoonele vägagi maalähedase justkui maapinnast väljakasvava ilme. Linnulennult joonistub kasvavast heledast kukeharjast välja golfikepi kujutis. Sisekujunduses on selgelt tunda golfiga seotud stiilsust ja väljapeetust – kogu kujundus on lihtne ja samas šikk, mitte üleliia pidutsev, ega tarbetult mänglev.

Villa Driver'is viibides on külastaja kui golfimängu keskel - puudub selge piir sisemise ja välimise vahel.

Villa Driver on sama täiuslik kui „Hole in One“!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Villa Driver", vaatasid ka