Virudent hambaravi

Rakvere, Lääne-Virumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Virudent hambaravi / Tutvustus

Virudent Hambaravi on Rakvere südalinnas asuv hambaravikeskus, mis on välja kasvanud Sõmeru Hambaravi OÜ laienemisest. Ravi kvaliteedis püüdleme Eesti parimate hambaravikeskuste hulka nii ennast pidevalt täiendava ravipersonali teadmiste ja oskuste, ravitehnoloogia ning -materjalide kui ka teeninduse poolest. Teenuste valiku laiendamisega tahame rahuldada ka nende klientide vajadusi, kes seni olid sunnitud ravi otsima väljaspool Lääne-Virumaad.

Peame oluliseks kaasaegsesse ravitehnoloogiasse investeerimist, uusimate ravimeetodite valdamist ja üha uuenevate ravivahendite tundmist. Meie arstide kasutuses on hambamikroskoop, mis on eriti oluline just juureravi õnnestumise seisukohast. Soetasime kabinettidesse Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse alustava ettevõtja stardi- ja kasvutoetuse programmi abil digitaalse panoraamröntgenseadme ja digitaalsed intraoraalsed röntgenseadmed. Digitaalsete röntgenülesvõtete abil on diagnostika kiirem ja täpsem ning kiirgusdoosid väga väikesed. Meie tööruumid on spetsiaalselt ehitatud hambaraviteenuse osutamise jaoks, võttes arvesse kõikide töötajate erialaseid soove.

Parima ravitulemuse saavutamiseks teeme koostööd teiste kliinikute, kolleegide ja hambalaboritega Eestis ja Lätis. Vajadusel konsulteerime ka perearstidega ning oleme Eesti Haigekassa lepingupartner, mis võimaldab ravida alla 19-aastaseid lapsi tasuta.

Oleme loonud kõik eeldused selleks, et hambaarsti külastuse ajal tunneksid end võimalikult mugavalt ja turvaliselt.

Virudent hambaravi / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega