Von Stackelberg Hotel Tallinn

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Von Stackelberg Hotel Tallinn / Tutvustus

Von Stackelberg Hotel Tallinn näol on tegemist luksusliku butiikhotelliga, mis asub Toompea jalamil ning on vaatega Tallinna vanalinnale. Hotell pakub tänapäevaseid ruume ja mugavust ajaloolises õhustikus.

Hotell pakub mugavat ja elegantset majutust 54 hotellitoas, mis on kõik avarad ja valgusküllased. Dekoratsioonid, tekstiilid ja värvid on igasse tuppa hoolikalt valitud, et muuta viibimine elegantseks ja stiilseks. Hotellis asuv restoran Emmeline & Otto pakub rahvusvahelise köögi toite ja paneb rõhku värske kohaliku tooraine kasutamisele. Restoran mahutab kuni 80 inimest ja on kaunistatud kaasaegses stiilis loodusliku kivi, puidu ja klaasiga. OTTO's Veinibaar on välja kasvanud soovist pakkuda maitseelamusi kvaliteetse veini ja maitsva toidu austajatele.

OTTO on ideaalne koht ainulaadsete ürituste ja vastuvõttude korraldamiseks. Veinibaaris saab korraldada erinevaid üritusi alates romantilistest õhtutest kuni väiksemate grupiüritusteni. Von Stackelbergi Lobby baar on õige koht nautimaks väikest kohvipausi, pärastlõunast teed või aperitiivi enne õhtusööki. Baaril on oma kamin ja raamatukogu nurk, kust avaneb vaade romantilisele
sisehoovile.

Von Stackelberg Hotel Tallinnast leiab ka Zen-SPA viie hoolitsusruumi ning saunade ja Jaapani basseiniga. SPA hoolitsuste nimekiri sisaldab erinevaid protseduure – massaaže, näohooldusi, maniküüri ja pediküüri. Zen-SPA pakub ainulaadset spaa-elamust ja lõõgastust ajaloolises õhkkonnas

Konverentsikeskus koosneb kahest ruumist. Tõllakuur on suurem konverentside ja bankettide korraldamise ruum, kuhu mahub kuni 120 delegaati. Algselt tuntud hobusetallina ruum on tõeliselt erilise atmosfääriga ning sobib seetõttu lisaks konverentsidele ka erapidude, sünnipäevade, pulmade, vastuvõttude ja jõulupidude korraldamiseks. Väiksem koosolekuruum - Alexandrine mahutab kuni 20 delegaati ja sobib suurepäraselt väiksemateks töötubadeks, seminarideks ja koolitusteks. Kõik toad on varustatud uusima tehnoloogiaga ja turvalise WiFi ühendusega. Saadaval on ka lai valik kohvi- ja teepause, buffet-lõunasööke ja grupimenüüsid.

Omapärase atmosfääriga kaunis sisehoov on ideaalne koht lõuna- või õhtusöögi, elava muusika kontsertide, ürituste või muude eriliste sündmuste nautimiseks.

Von Stackelberg Hotel Tallinn / Galerii

Konverentsiruumid, seminariruumid

Tõllakuur

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
120
60
100
-
60
50
-

Tehnilised lisad: internet, telefon, videoprojektor

Muud lisad: toitlustus, majutus, parkimisvõimalus

Kõikide ruumide hinnas sisaldub standardvarustus - ekraan, pabertahvel ja markerid, paberid-
pastakad, jäävesi.
Pakume ettetellimisel erinevaid kohvipause/ suupisteid, lõuna ja/või õhtusööke.

Tõllakuur

Auditoorium
120
Klassiruum
60
Vastuvõtt
100
Bankett
-
Diplomaat
60
U-kujuline
50
Pindala m²
-

Tehnilised lisad: internet, telefon, videoprojektor

Muud lisad: toitlustus, majutus, parkimisvõimalus

Kõikide ruumide hinnas sisaldub standardvarustus - ekraan, pabertahvel ja markerid, paberid- pastakad, jäävesi. Pakume ettetellimisel erinevaid kohvipause/ suupisteid, lõuna ja/või õhtusööke.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Von Stackelberg Hotel Tallinn", vaatasid ka