Kalevi spaahotell avas uksed

30.12.2005
Eile uksed avanud Kalevi veekeskuse hotelli esimesed külastajad on Venemaalt Tallinna vana aasta lõppu pühitsema saabunud turistid.


Kalevi veekeskuse juhatuse esimehe Hardi Kerde sõnul registreeris eile end hotelli ligi poolsada külalist Venemaalt, täna on oodata sealt veel kaks korda rohkem inimesi. Vana aasta viimaseks päevaks on kõik sada tuba kinni pandud ja kuni 9. jaanuarini ei ole hotellis ühtegi vaba kohta.

Vastavatud hotellis on ühe- ja kahekohalisi ning peretubasid, lisaks sviit. Hotellis töötab ka restoran ja baar, uksed avab ilusalong ning ravikeskus.

Kui hotell sai veel vana aasta sees valmis, siis samas hoones asuv, endisest Kalevi ujulast ümber ehitatud veekeskus võtab esimesed külastajad vastu alles jaanuari teises pooles.

Kerde sõnul on basseinis vesi sees, kuid seda tuleb veel puhastada. Eile oli vee soojus vaid 21 kraadi, et aga inimestel ujulas mõnus sulistada oleks, peab temperatuur veel kuue kraadi võrra tõusma. 2400 kuupmeetri vee soojendamine võtab aega. «See ei ole arvutivõrk, et lülitad sisse ning võid kohe kasutama hakata,» ütles Kerde. (PM)

Uudiste arhiiv