Vinni spordikeskuse hotell valmib uuel aastal

18.08.2006
Kevadel toimunud Vinni spordikeskuse rekonstrueerimise ja kolmanda korruse ehitamiseks korraldatud vähempakkumisele laekus ainult üks sooviavaldus, mille esitas Lääne-Virumaa firma Ehitus ja Arendus OÜ.

Spordikeskuse juures asuva majutushoone rekonstrueerimine ja kolmanda korruse ehitus läheb Vinni spordikeskuse nõukogu esimehe Urmas Lahe sõnul maksma orienteeruvalt kümme miljonit krooni.


Hetkel käivad spordihoones konstruktsioonitööd. Ehitajad asuvad Lahe sõnul tööle juba järgmisel nädalal. “Plaanime kõikide töödega lõpetada järgmise aasta esimese kvartali sees,” ütles Urmas Laht.

Hotelli vanas osas uuendatakse kõik toad. “Kõikidesse tubadesse ehitatakse tualettruum, samuti renoveeritakse sisustus,” rääkis ta.

Kolmandale korrusele tuleb 30 numbrituba, neli juuniorisviiti ja kaks luksussviiti. Lahe sõnul ehitatakse sviidid nii, et soovi korral saaks välja üürida kõik kuus korraga.

“Uste süsteem annab võimaluse suurematele seltskondadele ja sportlasetele, kes soovivad koos aega veeta,” rääkis ta.

Eelarvesse kuulub ka välisviimistluse tegemine ja akende vahetus. Samuti asendatakse sauna vooder ja parandatakse riietus- ja duširuumide olukorda.

“Meie eesmärk on rahuldada ka kõige nõudlikuma kliendi soove,” ütles ta.

Eelmisel aastal sai majutushoone ka konverentsikeskuse, kus on võimalik üritusi korraldada. “Kahtlemata on toimuv suur samm Vinni spordikeskusele. Samuti võivad rõõmustada turistid, keda ootab Lääne-Virumaal veel üks heal tasemel hotell,” ütles ta.

Uue korruse valmides on hotellis ruumi sajale inimesele.

http://www.virumaateataja.ee/180806/esileht/uudised/15032586.php

Uudiste arhiiv