Tallinnas avati Eesti suurima veinivalikuga restoran
Täna avati Tallinnas Suur-Karja 18 Eesti suurimat veinivalikut pakkuv restoran In Studio Vinum.
Uus ajaveetmiskoht ühendab endas veinipoe, a la carte restorani ning vabaõhuterrassi.
Veinirestoranis In Studio Vinum on esindatud enam kui 1200 eri veini nii kohapeal nautimiseks kui ka kaasaostuks, 65 istekohaga restoran pakub kõrgetasemelist gurmeetoitu.
In Studio Vinumi sommeljee Imre Uussaare sõnul on Tallinnas mitmeid häid restorane ja vinoteeke, kuid sageli jääb restoranides vajaka heast veinisoovitusest ja vinoteegis pakutakse vaid snäkke.
«Veinirestoran pakub ka gurmeetoitu, lisaks on külastajail võimalus proovitud veine veinipoest kaasa osta,» tutvustas Imre Uussaar In Studio Vinumi kontseptsiooni.
Lisaks siseruumides asuvale veinipoele ja restoranile on suvehooajal avatud ka 40 istekohaga vabaõhuterrass, mis asub Georg Otsa nimelise muusikakooli hoovis.
In Studio Vinumi veinipood on suurim ja läbimõelduim Eestis, esindatud on enam kui 1200 eri veini rohkem kui 20 veinimaa sortimendist. «Veel sel aastal loodame laiendada veinivalikut 2000 eri veinini,» tutvustas Imre Uussaar valikut.
In Studio Vinumi erilisemateks veinideks on Uussaare hinnangul mitmed burgundia veinid ning kogu bordeaux veinide paremik, samuti ajakirja Wine Spectator poolt 2006. aasta maailma parimaks veiniks tituleeritud Brunello di Montalcino 2001 Tenuta Nuova.
Lisaks veinile pakutakse laias valikus kanget alkoholi, näiteks viinamarja baasil valmistatud grappat, konjakit, eau–de-vie´d, brändit jt.
Restorani toiduvalik pakub võimalust nii lõunatamiseks kui pidulikeks õhtusöökideks. A la carte menüüs on salatid, supid ja pasta, erinevad liharoad, mereannid ning magustoidud.
Restorani peakoka Allar Oeselja sõnul on senistel degustatsioonidel olnud külastajate suurteks lemmikuteks lambakarree, kammkarbid ning isevalmistatud calvadosi jäätis maasikasupiga. '
In Studio Vinumi sommeljee Imre Uussaar on juhtinud Gloria veinikeldrit ning on üks Eesti Sommeljeede Assotsatsiooni asutajatest ning tänane juhatuse liige. Veinirestorani peakokk Allar Oeselg on varasemalt töötanud kokana Pädaste mõisas ning restoranis Gloria.
Foto: In Studio Vinum
Toimetas Marina Zemtsovskaja, Tarbija24
http://www.tarbija24.ee/040407/esileht/olulised_teemad/tarbija24/toit/253559.php
Uus ajaveetmiskoht ühendab endas veinipoe, a la carte restorani ning vabaõhuterrassi.
Veinirestoranis In Studio Vinum on esindatud enam kui 1200 eri veini nii kohapeal nautimiseks kui ka kaasaostuks, 65 istekohaga restoran pakub kõrgetasemelist gurmeetoitu.
In Studio Vinumi sommeljee Imre Uussaare sõnul on Tallinnas mitmeid häid restorane ja vinoteeke, kuid sageli jääb restoranides vajaka heast veinisoovitusest ja vinoteegis pakutakse vaid snäkke.
«Veinirestoran pakub ka gurmeetoitu, lisaks on külastajail võimalus proovitud veine veinipoest kaasa osta,» tutvustas Imre Uussaar In Studio Vinumi kontseptsiooni.
Lisaks siseruumides asuvale veinipoele ja restoranile on suvehooajal avatud ka 40 istekohaga vabaõhuterrass, mis asub Georg Otsa nimelise muusikakooli hoovis.
In Studio Vinumi veinipood on suurim ja läbimõelduim Eestis, esindatud on enam kui 1200 eri veini rohkem kui 20 veinimaa sortimendist. «Veel sel aastal loodame laiendada veinivalikut 2000 eri veinini,» tutvustas Imre Uussaar valikut.
In Studio Vinumi erilisemateks veinideks on Uussaare hinnangul mitmed burgundia veinid ning kogu bordeaux veinide paremik, samuti ajakirja Wine Spectator poolt 2006. aasta maailma parimaks veiniks tituleeritud Brunello di Montalcino 2001 Tenuta Nuova.
Lisaks veinile pakutakse laias valikus kanget alkoholi, näiteks viinamarja baasil valmistatud grappat, konjakit, eau–de-vie´d, brändit jt.
Restorani toiduvalik pakub võimalust nii lõunatamiseks kui pidulikeks õhtusöökideks. A la carte menüüs on salatid, supid ja pasta, erinevad liharoad, mereannid ning magustoidud.
Restorani peakoka Allar Oeselja sõnul on senistel degustatsioonidel olnud külastajate suurteks lemmikuteks lambakarree, kammkarbid ning isevalmistatud calvadosi jäätis maasikasupiga. '
In Studio Vinumi sommeljee Imre Uussaar on juhtinud Gloria veinikeldrit ning on üks Eesti Sommeljeede Assotsatsiooni asutajatest ning tänane juhatuse liige. Veinirestorani peakokk Allar Oeselg on varasemalt töötanud kokana Pädaste mõisas ning restoranis Gloria.
Foto: In Studio Vinum
Toimetas Marina Zemtsovskaja, Tarbija24
http://www.tarbija24.ee/040407/esileht/olulised_teemad/tarbija24/toit/253559.php
Uudiste arhiiv
Aurupäevad24.07.2019
PS Troika kontsert Viitna Kõrtsis!30.04.2018
Ansambel Respekt Viitna Kõrtsis!28.02.2018
Kalju-lava suvekontserdid 201819.02.2018
Padise metsades avatud suusarajad19.02.2018
Jõuluvana rong10.11.2017
Kommentaarid
555uHZ6SZOw (20.04.2024)
555WA1Vz3Zj (20.04.2024)
555TcbvSWKy (20.04.2024)