Strand muutus Pärnu esimeseks neljatärnihotelliks

12.04.2007
Eile võis spaa- ja konverentsihotelli Strand tegevdirektor nelja järku ehk tärni tõendava tunnistuse uhkelt hotelli seinale riputada.

Vilja oli kandnud töö, millega tehti algust juba aastate eest, kui asuti rajama hotelli juurdeehitust, kirjutab Pärnu Postimees.

Nelja tärni kohustuslikest nõuetest on osa just nimelt ehituslikud, sest näevad ette tubade suuruse, aga ka näiteks põrandakütet vannitoas.

Samuti tähendab nelja tärni olemasolu perfektset teenindust ja hulka lisateenuseid. Näiteks klientide pesu pesemist, aga ka väga varast hommikusööki, kui kellelgi on tarvis enne kukke ja koitu ära sõita.

«Ja teenindajate näol peab olema ikka väga lai naeratus,» ütles Strandi tegevjuht Aime Vilgas.

Pärnu majutusasutustest on Strand ainus, millel on nüüdsest õigus nelja tärniga uhkeldada. Hotellil Pärnu on kolm tärni, kunagi kandis kolme tärni ka Rannahotell, aga temal on tärnid aegunud ja ta pole neid uuesti taotlenud.

Eesti hotellide-motellide järgukomisjoni esimees Anne Samlik ütles, et tärnide taotlemine pole majutusasutustele kohustuslik, seetõttu pole ehk neid nii palju taotletud.

Samal ajal tõdes Samlik, et tärnid annavad hotellile arvestatava lisaväärtuse ja tema teada on paljudel mõte neid taotleda.

Väljaspool Tallinna on Strand teine nelja tärni omav majutusasutus.

Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees
Ester Vilgats/Pärnu Postimees


http://www.tarbija24.ee/120407/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/254781.php

Uudiste arhiiv