BOB DYLAN - eksklusiivpakkumine FBI Concert Clubi liikmetele!

17.04.2008
Kallis FBI Concert Clubi liige,

4. juunil esineb Eestis esimest korda Ameerika muusik, poeet, laulja ja helilooja BOB DYLAN. Tallinnasse tuleb Dylan koos oma bändiga.

20. sajandi muusika ajaloole tagasi vaadates ei saa alahinnata BOB DYLANi rolli selle arengu mõjutamises. Tema looming on mõjutanud praktiliselt kõiki tõsiseid rokkmuusikuid. Mainekas ajakiri «Time» nimetas Dylani üheks 20. sajandi kõige mõjukamaks inimeseks. Ajakiri «Rolling Stone» paigutas aga Dylani kõigi aegade suurimate artistide nimekirjas teisele kohale, The Beatlesi järele. Ameerika president Bill Clinton ütles Bob Dylanile Kennedy Centeri auhinda üle andes: «Dylan mõjutas minu põlvkonna inimesi tõenäoliselt rohkem kui mistahes teise loomingulise elukutse esindaja».

Bruce Springsteen ütles Dylani Rock'n'Roll Hall Of Fame'i liikmeks nimetamise tseremoonia ajal: «Bob vabastas mõistuse, niisamuti nagu Elvis vabastas keha. Ta näitas meile, et vaatamata sellele, et muusika oma loomuselt on tantsuline, ei ole ta anti-intellektuaalne. Dylanil on visioon ja talent, mis lubab tal ühte laulu paigutada terve maailma».

Dylani laulud on saanud paljude ansamblite ja muusikute visiitkaardiks - näiteks «Mr Tambourine Man» bändile The Byrds ja «All Along the Watchtower» legendaarsele Jimi Hendrixile. Dylani lugude kaverversioone on sadu. Nii esitasid Marlene Dietrich, Elvis Presley, Etta James ja Stevie Wonder Ameerikas toimunud inimõiguste ja rasside võrdõiguslikkuse liikumise aegadel Dylani poolt kirjutatud lugu «Blowin' in the Wind». Dylani hümn «Knockin' on Heaven's Door» filmile «Pat Garrett & Billy the Kid» (milles debüteeris ka Dylan ise) kuulub rokkmuusika kullafondi ja sellest on oma versiooni teinud Bob Marley, Roger Waters, Eric Clapton, Bryan Ferry, Mark Knopfler, U2, Aerosmith, The Sisters of Mercy, Bon Jovi, Pink Floyd ja Guns N'Roses. Dylani lugusid leiab ka The Rolling Stonesi, The White Stripesi, Pearl Jami, Prince’i, George Harrisoni, Carlos Santana, Elton Johni, Lenny Kravitzi ja paljude teiste kuulsate artistide repertuaarist. Dylani «Like A Rolling Stone» tunnistati kõigi aegade ja rahvaste parimaks looks 172 kultuurieksperdi seas läbiviidud küsitluse alusel.

Bob Dylan on mitmekordne «Grammy» muusikaauhinna laureaat, sealhulgas selle kõige prestiižsemas nominatsioonis «Aasta album». Dylani rokktriloogiat «Bringing It All Back Home», «Highway 61 Revisited» ja «Blonde on Blonde» peetakse üheks suurimaks nähtuseks 20. sajandi kultuuris. Dylani viimane plaat «Modern Times» (2006) läks ajalukku debüteerides Billboardi edetabeli esikohal – sel moel on Dylan saanud vanimaks artistiks, kellel on õnnestunud alistada Ameerika müügiedetabelid.


Piletid Bob Dylani ja tema bändi kontserdile Saku Suurhallis tulevad müügile esmaspäeval, 21. aprilli hommikul kell 10.00.

FBI ConcertClubi liikmed saavad aga kontserdi pileteid osta juba homsest, 18. aprillist, kella 10:00st. Piletihinnad algavad 595 kroonist. Kontsert Saku Suurhallis toimub vaid istekohtadega.

1. kirjuta üles kood DYLAN0406FBI või prindi see e-mail välja
2. kiirusta teisipäevast kuni neljapäevani lähimasse Piletilevi müügipunkti või Statoili
3. anna kood või see e-mail piletimüüjale ja Sa saadki õnnelikuks BOB DYLANi kontserdi piletite omanikuks!

Internetist ostmine käib nii:

1. sisene Piletilevi internetipoodi http://www.piletilevi.ee
2. sisesta kood DYLAN0406FBI
3. soorita ost ja Sa saadki õnnelikuks BOB DYLANi kontserdi piletite omanikuks!


Kaasaegse muusika üks kõige saladuslikum persoon Bob Dylan esimest korda Tallinnas! Kontserdil näeme!

Sinu FBI ConcertClub tiim


TULEVASED KONTSERDID:

27. aprill :: JOSE GONZALEZ @ Club Hollywood
22. mai :: KISS @ Arena Riga
04. juuni :: BOB DYLAN @ Saku Suurhall
09. juuni :: MASSIVE ATTACK @ Saku Suurhall
10. juuni :: LENNY KRAVITZ @ Saku Suurhall
11. juuni :: DEF LEPPARD @ Saku Suurhall
01. juuli :: AVRIL LAVIGNE @ Saku Suurhall
11. juuli :: LOU REED @ Tallinna Linnahall
20. juuli :: METALLICA @ Skonto Stadium

Uudiste arhiiv