Nordic Hotel Forum pakub Baltikumis esimesena hotellitubades Skype-telefone

27.01.2009
Alates veebruarist võimaldab Viru väljakul asuv äri-ja konverentsihotell Nordic Hotel Forum esimese hotellina Baltikumis oma klientidel kasutada Skype-telefone. Uued äriklassi toad on spetsiaalselt kujundatud selliselt, et täita ärireisijate kõik vajadused. Kõikides tubades on traadita Interneti-ühendus (WiFi) ja Skype-telefon, mille kasutamiseks ei ole arvutit vaja.

Nordic Hotel Forumi juhatuse esimehe Feliks Mäguse hinnangul on Skype-telefoni kasutamine veelgi lihtsam kui arvutiga sisenedes. «Kui muidu tähendab Skype’i kasutamine, et sul on arvuti ja kõrvaklapid, siis meil on vaid telefon. Skype’i sisselogimiseks tuleb sisestada kasutajanimi ja salasõna ning kõnetoru ongi helistamiseks valmis. Kõnesid võib teha nii Skype’i kasutajakontodele kui ka tavalistele telefoninumbritele. Viimaseks puhuks tuleb Skype’i kodulehelt pisut kõneaega osta, sest laua- ja mobiiltelefonidele helistamine on tasuline, kuid seda saab ka läbi telefoni teha,» tutvustas hotellijuht Skype-telefoni kasutamist.

Mäguse sõnul toimub Skype’i maailmavallutuse tõttu täna suur osa nii era- kui ärikommunikatsioonidest Skype'i vahendusel. «Arvestades, et oleme äri- ja konverentsihotell, siis paljud meie kliendid tulevad kaugetest maadest, kuhu helistada on kallis. Skype-telefoniga helistades ei pea nad aga muretsema rahakulu ega vahemaa pärast. Esijalgu proovime Skype-telefone kasutada 18 ärilassi toas. Kui aga nõudlus kasvab, siis lisame kõikidesse tubadesse Skype-telefonid,» lisas Mägus.

Äriklassi tubades on lisaks Skype’i telefonile ka parem vaade, tasuta mineraalvesi, kohvi ja tee valmistamise võimalused, tasuta filmikanalid, kohevad valged hommikumantlid ja sussid ning tasuta parkimise võimalus maa-aluses garaažis. Toa hinna sisse kuulub ka rikkalik hommikusöögi-buffet ja lõõgastuskeskuse kasutamine. Äriklassi tuba on ideaalne valik, kui külastatakse Tallinna ärikohtumisel või konverentsil osalemise eesmärgil.

Nordic Hotels (http://www.nordichotels.eu) on Eesti kapitalil põhinev hotellikett, mis asutati 2002. aastal eesmärgiga arendada ja opereerida hotelle Tallinnas ja teistes Balti riikide pealinnades üüri- ja juhtimislepingute alusel. Nordic Hotels opereerib Tallinnas Nordic Hotel Forumit ja Riia südalinnas Nordic Hotel Bellevue’d.


Lisainformatsioon:
Feliks Mägus
Juhatuse esimees
Nordic Hotels OÜ
Tel: +372 605 3822, +372 504 0766
feliks.magus@nordichotels.eu

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv