MAARJA ALUSTAB KEVADTUURI

02.03.2009
MAARJA ALUSTAB KEVADTUURI

VÄRVIKUS JA JÕUD - MAARJA LAULUD ORKESTRI JA BÄNDIGA

5. märts kell 19 Vanemuise kontserdimaja, Tartu
6. märts kell 19 Tallinna Lauluväljaku Klaassaal
7. märts kell 18 Pärnu kontserdimaja
8. märts kell 17 Võru kultuurimaja Kannel

MAARJA

MAARJA-LIIS ILUS
KOIT TOOME
SILVER LAAS
Ansambel TRAFFIC
TALLINNA KAMMERORKESTER

Maarja 2008. aasta lõpus ilmunud CD „Homme” esitluskontsert.

Bali džunglist suunas Maarja Eesti kevadtuuri kontsertide kava – kui jälle asustatud punkti saadi, tuli mõtteid, kuidas kevade alguse kontserdiga publiku ette tulla.

Kavas on värvikust ja jõudu – kõlavad Maarja (vaatamata rohkele pealekasvule Eesti ühe hinnatuima ja kindla kvaliteediga popartisti) laulud orkestriga ja bändiga. Orkestrile seatud laulud on niisiis saanud uue elu. Maarja lauludest Homme, Andesta, Liiga hea, Suudlus läbi jäätunud klaasi, Armastus on võimalik, Keelatud maa; Koit Toome lauludest On küll hilja, Mis värvi on armastus, Puudutus.

Nagu näha, kõlavad laulud, mis on aegade jooksul Eesti rahvale armsaks saanud, ja millel on sellisena kindel koht ja väärtus.

Värskust lisab uus ansambel ja uus solist.

Poppi ja klassikat ühendab kavas ka noore ansambli Traffic solist Silver Laas – akadeemilise muusikalise haridusega, tipporkestrantide peres kasvanud nooruk. Nüüdne laulja ja kitarripoppi viljeleva ansambli „Traffic“ solist. Bänd on endale sihiks võtnud teha head eestikeelset muusikat. Tuntumad laulud „Kallis, ära küsi“, „Vastassuunas“. Ansambli tasemest räägib see, et mitmed telesaated (Reporter, Meie kangelane, Mine metsa) kasutavad nende muusikat tunnus- või taustamuusikana. Ansambel on võitnud nii Kuldse Plaadi kui Eesti Muusika Auhinna 2007. aasta uustulnuka kategoorias. Ansambli koosseisus on lisaks vokaalile Stig Rästa, Robert Vaigla (kitarrid), Tõnis Kivisild (basskitarr), Ivo Priilinn (trummid).

Meeleolukas ja kaunis algus kevadele!


Tallinna Filharmoonia – elamus väärt kontserdist!
Aadress: Toompuiestee 20, Tallinn 10149
Telefon: 669 9944
Faks: 669 9947
WWW: http://www.filharmoonia.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv