SAS võtab kasutusele mobiilsed pardakaardid

15.04.2009
Alates 15. aprillist vajavad lennufirma SAS Scandinavian Airlines`i kliendid reisimiseks ainult oma mobiiltelefoni.

Uuenduse põhimõte on võimaldada kliendil võimalikult paberivabalt reisida. Prooviperioodil 15. aprillist 1 juulini saab mobiilset pardadaarti katsetada SASi teenindavatel reisidel seitsmes lennujaamas: Kopenhaagenis, Göteborgis, Helsingis, London Heathrows, Oslos, Stavangeris ja Stockholmis.

„Täna kasutab umbes 10% reisijatest võimalust lennule registreerida SMSi teel. Meie eesmärk aastaks 2010 on, et 80% reisijatest registreeriksid ennast lennule väljaspool lennujaama mobiiltelefoni vahendusel,“ ütles Lars Sandahl Sørensen, SASi kommertsala asepresident. “Meile on väga oluline pakkuda kliendile kõige lihtsamat reisimise viisi. Ootame, et saaksime peale prooviperioodi tulemuste hindamist teenuse aasta lõpus kõikides lennujaamades kasutusele võtta.”

Teenust saavad kasutada kõik reisijad, kelle telefon toetab mobiilset internetti (WAP). Kui olete ennast lennule registreerinud SMSi teel või SASi Mobiilportaalis (www.sas.mobi), tuleb vaid ühe klikiga lennu üksiksjad kinnitada ning reisijale kuvatakse mobiilne triipkoodiga pardakaart. Mobiilsel pardakaardil on lennu number, istekoht, väljumis- ning maandumisaeg.

Triipkoodi saab kasutada ka pagasi registreerimisel SASi iseteeninduslettides, lisaks turvakontrollis ning SASi ooteruumidesse sisenemiseks.

Mobiilse pardakaardi prooviperioodil on SASi partneriks Suurbritannia ettevõte Mobiqa.

Lisainfo: Katrin Luhaäär, Eesti piirkonnajuht,
tel: 666 3013
e-post:katrin.luhaaar@sas.dk




skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv