Epp Maria Kokamägi maalide näitus-müük „Kuningriik”

29.05.2009
Epp Maria Kokamägi suvise maalikollektsiooni seekordne teema on "Kuningriik". Pealkiri "Kuningriik" on siin allegoorilises tähenduses ja suunab vaatajat mõistma elu ilu meie ümber, mis tihti igapäevaste murede keskel kipub kaduma. Näituse külastaja leiab Epp Maria maalides tsitaate muinasjutumaailmast, Inglite riigist ja meie imelise põhjamaa maastikest ning looduse lummavast ilust.
Ammende Villas on Epp Maria Kokamägi traditsioonilsed maalinäitused toimunud juba 10 suve. Viimastel aastatel on traditsiooniks kujunenud ka ühisnäitus koos Epp Maria ema Imbi Linnuga, kellelt on väljas suvised lillemaalid.

Epp Maria Kokamägi on sündinud 28. jaanuaril 1959 Tallinnas. 1983. aastal lõpetas ta Eesti Riikliku Kunstiinstituudi maalijana. Alates 1984. aastast kuulub ta Eesti Kunstnike Liitu. Tema loomingulised tegevusalad on õlimaal, akvarell, raamatukujundus ning teatri- ja kinokujundus.

Imbi Lind on sündinud 3. augustil 1930. a. Lõuna-Eestis linnas Valgas. Õppinud Tartu Kunstikoolis “Pallas” ja Tallinna Kunstiinstituudis, mille lõpetas maali ja teatridekoratsiooni erialal.
Peale kooli lõpetamist töötas Imbi Lind Tallinna teatrites kunstnik-kujundajana ning seejärel 10 aastat Eesti Televisioonis, kujundades lavastusi ja telefilme. Tallinfilmis töötas ta 10 aastat kunstnik-lavastajana, kujundades tuntumaid eesti filme nagu “Suvi”, “Ukuaru”, “Naine kütab sauna”, “Pihlakaväravad”, ballettfilmi “Inspiratsioon”, “Värvilised unenäod”, “Aeg elada - aeg armastada”. Viimasel ajal töötab Imbi Lind vabakutselise kunstnikuna looduskaunis rannakülas Pärnumaal Kastnas.

Epp-Maria Kokamägi ja Imbi Linnu maalide näitus-müük Ammende Villas on avatud kõigile huvilistele 17. juunist kuni 21. augustini 2009 .a. Näitus on avatud kl 12 - 18, sissepääs tasuta.


Lisainformatsioon:

Epp-Maria Kokamägi, e-post: eppmaria@eppmaria.ee, http://www.eppmaria.ee
Ammende Villa Hotell & Restoran, e-post: sale@ammende.ee, http://www.ammende.ee

Uudiste arhiiv