Rebase Turismitalu matkad ja laagrid

08.06.2009
Lääne-Virumaal Palasi külas asuv Rebase Turismitalu pakub giidiga loodusmatku Seljamäe õpperajal, mis asub Tudusoo maastikukaitsealal. Matkarada kulgeb ringina ümber Punasoo. Rada on 6km.pikkune. Raja äärde jääb ka vaateplatvorm, kust avaneb vaade kogu Punasoole ja Järvesoole. M atkajuht tutvustab iseäralikke ja haruldasi soo-ja rabataimi ning jutustab legende ning ajaloolisi lugusid, mis on seotud nende soode ja seljakute tekkimisega. Matka kestvus on 6h. Rajast veidi eemale jääb Tudu rabajärv, kus soovi korral saab ujuda. See on töelisely ekstreemne kogemus, kuna vesi on tume ja pruuni värviga ning vette minna saab vaid hüpates. Peale matka saavad matkajad kosutavat suppi süüa talu grilliplatsil vöi soovi korral grillida.

Väsinud matkajatel on võimalus telkima jääda.
Samas pakub turismitalu võimalust rentida laagriplats kas lastelaagri või loomelaagri jaoks. Sobib ka väiksemale seltskonnale.
Laagriplats asub marjametsa ääres, mustikad ja pohlad on mõne sammu kaugusel.
Metsas on olemas jalutusrajad ning on võimalik orienteerumismänge korraldada. Platsil on grillimise koht, telkimiskohad, söögilaud, pingid ja välipaviljon.

Külas saab rannavõrkpalli mängida.
Pesemisvöimalus on talu saunas. Magada saab soovi korral ka heintes oma magamiskotiga.
Samas toimub augustis maalilaager täiskasvanutele, kus kõik huvilised saavad maastiku maalimist õppida.


Lisainfo:
Telefon: 536 05118
virve.saar.001@mail.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv