Lennufirma SAS avab EuroBonuse püsiklientidele internetipoe

17.06.2009
Lennufirma SAS Scandinavian Airlines avab oma preemiapuntisüsteemi EuroBonus kasutajatele internetipoe, kust saab teenitud punktide eest soetada kaupu, teenuseid või annetada punktid hoopis heategevuseks. Netipood asub aadressil http://www.flysas.com/eurobonus.

“Vastavatud internetipoe näol pakub SAS oma klientidele lisaväärtust ja suuremat valikuvõimalust teenitud punke kasutades. Enamus preemiapunktisüsteemis osalejaid eelistab punkte kasutada reisimisega seotud tegevustele nagu boonusreisid ning ööbimised hotellides. Samas oleme viimasel ajal märganud suurenenud huvi kasutada punkte just tarbekaupasid soetades,“ sõnab Katrin Luhaäär, Eesti piirkonnajuht. „Pakume hea meelega klientidele suuremat valikuvõimalust ning usume, et idee osutub igati edukaks.“

Praegu leiab EuroBonus internetipoe valikust ligi 300 toodet ja teenust, mille hulgast võib leida elektroonikat, ajakirju, reisimiseks vajalikke asju ning isegi mänguasju. Lisaks tavapärasele kaubale pakub SAS klientidele punktide eest elamusi - näiteks on võimalik minna kosmoselennule, annetada punktid heategevuseks ja osaleda oksjonitel. Oksjoni tulu kasutab SAS heategevuseks tehes juba aastaid koostööd rahvusvahelise organisatsiooniga Save the Children (Päästke Lapsed).

Oste saab internetipoes sooritada kas ainult EuroBonuse punkte kasutades või puuduolev summa osaliselt rahaliselt kompenseerides. Hinnad sisaldavad käibemaksu, saatekulu ja teenustasu.

EuroBonuse internetipoes on tooted jagatud seitsmesse kategooriasse: SAS ja reisimine; kodutarbed, ilutooted, sport, tehnika ja meedia; lapsed ja perekond; elamused. Valik suureneb pidevalt ning praegu algavad hinnad umbes 7000 EuroBonus punktist.

Esialgu on internetipood vaid inglisekeelne. Juulis lisandub valikusse taani ja rootsi keel ning augustis saab oste sooritada ka soomekeelses keskkonnas.

EuroBonus on lennufirma Scandinavian Airlines püsikliendiprogramm, kuhu kuulub 2,9 miljonit kasutajat üle maailma.


Lisainfo:
Katrin Luhaäär, Eesti piirkonnajuht
tel: 666 3013
e-post: katrin.luhaaar@sas.dk

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv