Taivanlased nõuavad Birgitta Festivalil endale ise söögivalmistamise võimalust

29.06.2009
BIRGITTA FESTIVALI EKSOOTILISED ESINEJAD HAKKAVAD ISE ENDALE PIRITAL SÜÜA VALMISTAMA

Festivali korraldamine tundub aina keerulisemaks minevat. Nüüd on Taiwani trupi 22 liiget palunud festivali korraldajatelt võimalust ise endale süüa valmistada. Kuna Taiwani artistidel on sisemise jõu olemaoluks oluline olla rangelt oma keskkonnas, soovivad nad ise lausa oma kaasavõetud väikepliitide peal toitu keeta. Mõned toiduained saab ilmselt ka lähedalasuvast Pirita Selverist ostetud. Taivanlased kaalusid ka Hiina või Tai restoranidest kaasavõetavat taimetoitu tellida. Festivalikorraldajad on igatahes valmis eksootiliste külaliste soove täitma, et aga etendus täiuslik ja heas konditsioonis antud saaks.

Kuna üks isevalmistatud toidukord saab olema vahetult enne etendust “Ookeani hääl” 23. augustil, siis ilmselt saab ka publik hea õnne korral näha toidupotiga oma telki kiirustavaid taivanlasi ja tunda nende erilise roa lõhna. See kõik käib aga vägagi etenduse juurde ja näitab meie kaugelt pärit artistide süvenemise ja pühendumise astet.

Siiani on meile edastatud pliitide tehnilised parameetrid. Kas need ka Euroopa elektrisüsteemiga kokku sobivad, on alles selgitamisel.

Hiidtrummid, gongid, helikausid ja laval kasutatavad puuvõrad jõudsid Eestisse juba maikuus, sest Iisraeli etenduselt sõidutati atribuutika otse siia. Praegu ootavad need ladudes oma peremehi järgi. Piritalt kiirustatakse esinema Brüsselisse.


Tallinna Filharmoonia – elamus väärt kontserdist!
Aadress: Toompuiestee 20, Tallinn 10149
Telefon: 669 9944
Faks: 669 9947
http://www.filharmoonia.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv