Tantsiva koka köögikunst

29.06.2009
Estonian Experience OÜ on toonud turule uue põneva turismitoote, milles põimuvad tantsu- ja kokanduskunst.

Koostöös tantsija ja koreograafi Jene’ Walkeriga on valminud kaasahaarav hariv, meelelahutuslik ning lõõgastav elamus neile, keda huvitab köögi- ja tantsukunst. Kursus on sobiv nii väiksematele eragruppidele kui ka firma üritustele. Originaalne kokanduskursus kätkeb endas õdusat seltskondlikku sündmust, kus mõnusas pingevabas õhkkonnas valmistavad osalejad üheskoos maitsva õhtu- või lõunasöögi koka juhendamisel. Tegemist ei ole aga kokaga tavamõistes, vaid professionaalse tantsijaga, kelle kireks on kokanduskunst. Nii ei olegi imestada, kui leiate end keset isuäratavaid toiduaroome Jene’ eestvedamisel nautimas liikumist salsa, hip-hopi või hoopis jazz-i rütmides.

Jene’ Walker, USAst pärit tantsija ja koreograaf on kümne aasta jooksul teinud hiilgavat karjääri nii filmides kui televisioonis, üles astunud erinevates show’des koos kuulsate artistidega nagu Destiny's Child, Brian McKnight, Pink, Brandy ja Angelina ning töötanud ka treeneri ja pedagoogina. Ta valdab ühtlaselt hästi nii hip-hop-, salsa-, swing-, tribal- ehk hõimutantsu-, jazz-, kabaree- kui country-tantsustiili.Ta on töötanud nii Houstonis, Hawail, ning nüüd Eestis elades, jagab ta oma väärt kogemusi treenerina klubides DanceAct, Reval-Sport ja Deluxe. Ka on Jene’ juba tantsijana esinenud eesti teleekraanil saates „Eesti Laul 2009“ Ithaka Maria Rahula etteastes.

Eva-Maria Egipt-Peenmaa, Estonian Experience’i müügi- ja turundusjuhi sõnul on koostöö Jene’ga fantastiline. „Kui kohtume, on meie vestlus tulvil uutest põnevatest ideedest, millega üllatada nii eestlasi kui välismaalasi. Jene’ on tõeline talent, särav, energiline ja humoorikas“.

Kokanduskursusel osalenud Tiiu kirjeldas oma muljeid ürituselt järgnevalt: „Jene jagab oma heledaverelistele külalistele ohtralt soojust ja temperamenti, nii et isegi hallid, külmad ja puised eestlased võivad tunda end vaat et staartantsijate ja superkokkadena! Mõnus on see, et Jene suudab üksteist mitte tundva seltskonna kenasti ühte sulandada, jagades igaühele oma tööotsa ja samas muhedalt jälgides, et kõik sujuks.”

Estonian Experience’i ja Jene Walkeri koostöös valminud Tantsiva koka köögikunsti kohta on täpsemat infot võimalik lugeda firma veebilehelt http://www.estonianexperience.com/midagi-toeliselt-erilist/tantsiva-koka-koogikunst

Estonian Experience OÜ on 2008. aastal asutatud turismifirma, mille eesmärgiks on pakkuda nii eestlastele kui välismaalastele huvitavaid giidiga ekskursioone ning aktiivse puhkuse veetmise võimalusi Eestis.


Lisainformatsioon:
Eva-Maria Egipt-Peenmaa
Estonian Experience’i müügi- ja turundusjuht
Mob: + 372 53 464 060
E-post: evamaria@estonianexperience.com
http://www.estonianexperience.com

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv