Clazzi uudised!

05.08.2009
12.08 EESTI-BRASIILIA JALGPALLIKOHTUMISE AFTER PARTY – SAMBA NIGHT SPECIAL CLAZZ’is!

Jalgpall on väidetavalt parem kui nii mõnigi muu asi, aga kas jazz ja sambatants võiksid olla parem kui jalgpall? Mõned küll arvavad nii, aga Sina? Igatahes tasub kohale tulla ja ise kogeda, mis hakkab toimuma 12. augustil Clazzis, kui leiab aset juba ette legendaarse Eesti-Brasiilia jalgpallikohtumise afterparty! Emotsioonid on kindlasti laes ja kired hõõgumas – ja pole tähtis, “kes lööb keda”, sest võidavad kõik! Varu endale ja oma sõpradele aegsasti pääsmed, sest sellised peod ei kordu! Me lubame seda.

Hõrk veiniõhtusöök mõnusalt hubases CLAZZ Restoran & Club’is

Hõrgud road ja valitud veinid, mõnus seltskond ja stiilne muusika – mida ühelt õhtult veel tahta?! Valitud veine tutvustab hr Rein Kasela. Maitsemeeli hellitava rikkaliku õhtusöögi 
valmistab Clazz Restoran & Club’i peakokk Eneli Reiljan. Õhtu jätkuks stiilset muusikat virtuoosselt Sergei Pedersen Triolt Õhtusöögi hind ühele inimesele 588.-
Ootame Teid veiniõhtusöögile 13. augustil kell 19.
Kohtade piiratud arvu tõttu palume Teil teatada oma osavõtust hiljemalt 11. augustiks.

Lähemalt vaata http://www.pilv.ee/clazz_e-kiri.html

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Suvi – see on mõistagi peod ja mõnus äraolemine. Ära mõtle rahast ja masust, sest elu on elamiseks ja nautigem seda! Maailm on juba sellestki ilusam, kui kellelegi midagi head öelda või, veel parem, teha. Ja parim paik, kus iseendale head teha – ehk tunda rõõmu iseendast ja oma sõpradest – on teadagi Clazzis!
Võta sõbrad kaasa ja tule meie juurde, sest elu ON ilus!

05.08 JAM SESSION

Jam session on mõiste, millega muusikas tähistatakse improviseerimist elavas esituses ehk siis – suurepärast võimalust rutiinist ja raamidest väljumiseks nii muusikutele kui ka kuulajatele.
Seekord toimub raamidest väljumine Dmitri Nikolajevksi (löökpillid) juhtimisel, kaasa löövad kogenud improviseerijad Virgo Sillamaa (kitarr) ja Peedu Kass (bass).
Algus kell 21:00

06.08 TIIT LAUK TRIO FEAT. INGA KAARE

Ega ainult hea vein ei lähe aastatega paremaks – heade muusikutega on sama lugu! Ja sageli on nad särtsakamadki kui noored, sest kogemused on taga. Eesti vanema põlvkonna jazzitrio koosseisus Inga Kaare (laul), Tiit Lauk (klahvpillid) ja Andi Villenthal (kontrabass) esitab tõeliselt aegumatut ja nauditavat jazziklassikat, mille saatel on hea jalga keerutada või niisama mõnusalt meeliskleda. Ja tähelepanu, tähelepanu – kõrvu peaks kikki ajama seegi, et lauljatar Inga Kaare sai aastal 1999 Eesti Valsikuninganna tiitli!
Algus kell 22:00

07.08 KAIRE VILGATS & URMAS LATTIKAS TRIO

Mida muud, kui suurepärast stiili, virtuoosset pillikäsitsust, kaasakiskuvat energiat ja positiivsust ongi oodata bändilt, milles mängivad ainult Eesti parimad muusikud (Urmas Lattikas – hammond, Raul Vaigla – bass, Reigo Ahven – löökpillid). Kas lihtsalt kuula või tantsi – väärt elamus nii või teisiti. Kui lisada siia veel äärmiselt jõuline ja mitmekülgselt andekas lauljatar Kaire Vilgats, on tulemus ABSOLUUTSELT täiuslik!
Algus kell 22:30

08.08. SOFIA RUBINA & THE BAND

Üks naiselikult võluvamaid Eesti naisartiste Sofia Rubina on ühtlasi ka Eesti tuntumaid ja enim laval ülesastunud jazzilauljatare. Tema silmapaistva talendi tõenduseks ei ole mitte ainult publiku huvi ja armastus, vaid arvukad võidud ja preemiad konkurssidelt. Imetlustvääriv on ka Sofia lai repertuaarivalik – nii rütmilist tantsumuusikat, mõtlikke ballaade kui ka juudi laulutraditsioonidel põhinevaid jazzilikke improvisatsioone. Tema lavasarm ja vaba suhtlemine publikuga ei jäta kedagi külmaks, kindlasti Sindki mitte.
Algus kell 22:30. Pilet 100.-

09.08 LATIN LOUNGE + TANTSUÕPETUS

Tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest.
Sammud saad selgeks niikuinii!
Algus kell 20:00

SÕBRALE

Meie kokkade poolt hoole ja armastusega valmistatud kukeseene-peekoni quiche, suvine puuviljasalat ja juustuvalik viivad keele alla ja väärivad fännklubi. Nii et – tere tulemast klubisse!
Kukeseene-peekoni quiche värske salatiga - hind 95.-
Suvine puuviljasalat – hind 65.-
Juustuvalik 2le– hind 175.-
(Blue stiltou, Famous Five, Cheddar, Brie, Camembert)
Juustuvalik ja Valckenberg Silvaner 2le – hind 255.-

Hõrgud hommikueined alates kella 09:30st
Päevapakkumised – „Clazzi lõuna“ kella 11.30-16:00ni

Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv