Vanamõisa käsitöölaat koos suvelõpupeoga

12.08.2009
22. august 2009 algusega kell 12.00 toimub Vanamõisa külas Saue valla traditsioniks saanud Suvelõpupidu koos Küla Päeva ja Vanamõisa Käsitöölaadaga.
Seekord toimub sündmus juba seitsmendat korda ning arvestades järjepidevust on poulaarsus ja külastajate arv ja huvi aastatega kasvanud. 2008 a. külastas meie üritust ligi 8000 inimest.

Tallinna lõunapiirile jäävas Saue vallas on 16 küla ning Laagri alevik. Siiski on tegemist omaette omavalitsusega, mida ei tasuks segi ajada Saue linnaga. Vald on rõngana ümber Saue linna ning ühiseid huvisid linnal ja vallal jätkub.

Küladepäev pole kinnine vallaüritus. Lustima, kultuuriprogrammist osa saama ning laadakaupa müüma ja ostma on oodatud kõik. Käsitöö ning põllumajandussaaduste pakkujad on Vanamõisa laadaplatsile kokku sõitnud üle Eesti ning 2008 a. oli meil ligi 180 kauplejat. Mahepõllumajandust viljelevad põllumehed pakuvad laadalistele mett, kartulit ja muid sügisvilju. Iga-aastased laadamüüjad on olnud sibulakasvatajad Peipsi äärest Käsitöömeistritelt saab osta keraamikat, punutisi, kännupahkadest lillevaase ning muid nikerdusi. Pakutakse ka nahktooteid ning puidust käsitööd.

Võta pere ja tuttavad kaasa, tule müü käsitöö/looduslikku kaupa ja naudi ilusat suvelõpupäeva koos meie kultuuriprogrammiga!


http://www.vanamoisa.ee/index.php?mod=laat&e_id=11

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saue, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv