Sile nahk on reisimisel parim

07.09.2009
Tahad karvadest vabaks?
Laserepilatsioon annab parima tulemuse


Kes oleks paarikümne aasta eest osanud arvata,
et 21. sajandi ilusal naisel ei tohi olla karvu. Enamgi veel, moetrendid ja hügieen sunnivad ka mehi kehakarvadest loobuma. Kuigi karvadest vabanemiseks on palju erinevaid võimalusi, tuleb selle nimel enamasti palju vaeva näha.
Et jalad ja kaenlaalused siledana hoida, tuleb mitu korda nädalas neid hooldada ning žiletiga nühkimisel saavutatavat lühiajalist ilu võivad lisaks rikkuda erinevad nahakahjustused – sissekasvanud karvad, marraskil nahk ja süvenev naha kuivus. Püsivalt karvatud kaenlaalused, jalad või bikiinipiirkonna tagab sulle karvade laseriga eemaldamine. See tulemus kestab aastaid ja näeb kaunis välja.

Kuidas laser karvu eemaldab?

Laserepilatsioon on meditsiiniline protseduur ja seetõttu on oluline, et pöörduksid karvaeemaldamiseks professionaalide poole, kel on vastavad meditsiinilised teadmised. Teatud koed neelavad teatud lainepikkust ning saavad sealt energiat, mis karvad kõrvetab. Laserkiir mõjub vaid melaniinile, mis on karva rakkudes peituv pigment, ning hävitab naha all asuva karvasibula. Laseri impulsi pikkus on 775 nanomeetrit ja neelab vaid karvasibula. Energia on valitud just piisavalt tugev, et hävitada karva, aga piisavalt nõrk, et ei kahjusta kõrvalkudesid. Arvestades, et karvasibulate hulk on inimesele kaasa antud juba sündides ning kõik karvad ei ilmu naha pinnale üheaegselt, on karvade eemaldamiseks vaja teha mitu protseduuri. Karvasibul, mille laserkiir on hävitanud, kukub välja kahe kuni nelja nädala jooksul. Et olla kindel, kuidas laser sinu nahale mõjub, tehakse kõigepealt nahatest. Laserepilatsioon ei ole valus, see meenutab nõelatorkeid ja mõnikord võid tunda ka karvade kõrbelõhna. Pärast protseduuri määritakse nahale spetsiaalset ravikreemi.

Miks laserepilatsioon on parem kui fotoepilatsioon

Tihti omavahel segi aetav foto- ja laserepilatsioon on kaks erinevat protseduuri, millest viimane on oluliselt valutum, efektiivsem ja ohutum. Erinevalt laserepilatsioonist kiirgab fotoepilatsiooni väga laia lainespektrit, millega karva töödeldakse. Seetõttu ei saa kontrollida ka kiirte ohutust. Naha kaitsemiseks kasutatakse fotoepilatsiooni aparaadi juures spetsiaalseid filtreid, kuid ükski filter ei muuda tavalist valgust laserkiireks. Laserepilatsiooni muudab turvalisemaks ka see, et tegu on kontaktivaba protseduuriga, mis välistab täielikult infektsiooni tekkimise võimaluse.

Kellele sobib laserepilatsioon?

Mitu laserprotseduuri karvadest vabanemiseks vaja läheb, on individuaalne ja sõltub inimese hormonaalsetest iseärasustest. Laser leiab kõige paremini üles tumedad karvad heledal nahal, laserepilatsiooniks ei sobi hallid karvad, sest seal pole pigmenti, ning punased karvad, kuna selle pigment ei allu laserile.

Ka suvel saab karvatuks.

Kui soovid suvel laserepilatsiooni teha, pead enne protseduuri 10–14 päeva päikese käes praadimist vältima, sest ka päevitunud nahas on melaniini ja laser võib nahka kahjustada. Kuid see ei tähenda, et päevitunud nahale ei saa protseduuri teha, DCD jahutussüsteem (Candela laser) võimaldab teha ohutult protseduuri ka tumedamal nahal. DCD tuimastab ja kaitseb nahka ning tagab suurema efektiivsuse. Samuti ei toimi laser hiljuti vahatatud piirkonnas efektiivselt, sest vahatamine kahjustab karvasibulat ja laser ei pääse mõjule, seetõttu peab hoolt kandma, et piirkonda poleks karvaeemaldamiseks hiljuti vahatatud.

Kes teeb Eestis parimat laserepilatsiooni

Tallinna kesklinnas asuv laseresteetika kliinik Silkyway pakub kvaliteetset ja professionaalset laserepilatsiooni teenust. Meditsiinilise haridusega spetsialistid kasutavad protseduuride läbiviimiseks tunnustatud Ameerika firma Candela seadmeid, mis sisaldavad maailmas ainulaadset ja patenteeritud jahutusseadet, mis muudab protseduuri valutuks ja suurendab mitmekordselt protseduuri efektiivsust. Kolm millisekundit enne laseri käivitust juhitakse naha pinnale ökoloogiliselt puhas jahutav vedefreooni juga, mis väldib naha ülekuumenemist.

Laserepilatsiooni eelised

- Kõige efektiivsem karvaeemaldus, pärast laserepilatsiooni jääb alles vähem kui viis protsenti algset karvakasvust.

- Kauakestev tulemus. Laserepilatsioon tagab aastateks sileda tulemuse.

- Ilus ja sile tulemus. See meetod aitab kõrvaldada ja sissekasvanud karvad, mis sulle enne põletikku ja punnikesi põhjustasid.

- Ligipääs kõikidele karvadele. Laserepilatsioon
aitab eemaldada karvu ka tundlikest piirkondadest.

- Valutum kui teised. Fotoepilatsiooniga tekitatav valu on suurem kui laserepilatsiooniga.

- Rahaliselt kasulik. Üks laserepilatsiooni kuur tuleb
kokkuvõttes soodsam kui aastaid žilettide või vahatamise peale raha kulutamine.

Tahad rohkem teada laserepilatsioonist?
Loe http://www.silkyway.ee.


Silkyway
Aadress:Viru Väljak 6, Viru keskus, pääse tänavalt, fonolukul valida 106, 4 korrus
Telefon: 569 24100
info@silkyway.ee
http://www.silkyway.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv