Lennufirma SAS on jätkuvalt Euroopa täpseim

21.09.2009
Lennufirma SAS on säilitanud esimese koha Euroopa täpseimate lennufirmade seas. Juuni, juuli ning augustikuus saabus 92,65% kõikidest SASi poolt opereeritavatest lendudest õigeaegselt. Statistika järgi on SAS Euroopa kõige kindlam valik õigeaegselt sihtkohta jõudmiseks.

“Täpsus on meie jaoks üks esimesi prioriteete, kuna teame, kui oluline on kliendi jaoks õigeaegselt sihtkohta jõuda,” ütleb John Dueholm, Scandinavian Airlinesi tegevjuht. “Peale täpsete väljumiste pakume oma klientidele lisavõimalusi aja säästmiseks tehniliste lahenduste näol- näiteks saab reisija lennule registreerida internetis ja SMSi teel, lennupileti saab välja printida enne lennujaama tulekut ning kasutada kiiremat FastTrack turvakontrolli. Meie eesmärk on pakkuda kliendile võimalikult takistustevaba ja ajasäästlikku reisielamust.”

SASi Eesti piirkonnajuht Katrin Luhaäär lisab, et täpsus on Eesti reisijale eriti tähtis aspekt, kuna Tallinnast väljuvatel lendudel tuleb sageli kasutada ümberistumisi. ”Jätkulennule jõudmiseks on täpne väljumine ja sihtkohta saabumine väga oluline. Oma lennuplaani koostades on täpsus kindlasti üks oluline tegur, mida võiks jälgida, et reis võimalikult probleemivabalt kulgeks.”

Hiljutises SASi poolt läbi viidud küsitluses arvas 53% 2000-st vastajast, et lendude hilinemine on kõige ärritavam aspekt lennukiga reisimisel.

Lennufirmade täpsuse kohta koostab statistikat Flightstats (http://www.flightstats.com), mis võrdleb kõiki Euroopa lennuliine, sh. odavlennufirmasid.


Lisainfo:
Katrin Luhaäär, Eesti piirkonnajuht
tel: 666 3013
e-post: katrin.luhaaar@sas.dk

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv