Clazz uudiskiri

22.09.2009
UUDISED

Vargsi ligihiiliv sügis ei takista meid oma sõpradele jätkuvalt ainult rõõmsaid uudiseid edastamast. Vastupidi – põhjust rõõmustamiseks on üha enam! Meie suurimaks uudiseks on Clazzi uuenenud lõunasöögimenüü, mida pakume Sulle iga päev juba alates kell 11:.30. Uuenenud menüüst leiad mitmekülgseid võimalusi oma maitsemeelte hellitamiseks – näites Piprapihvi ahjukartuli, praetud seente ja sibulatega portveini kastmes või Pasta carbonara parmesani ja kirsstomatitega, mida süües saad Sa aru elu tõelistest naudingutest!
Clazzi uuenenud menüüs on mõeldud ka pere kõige väiksematele – spetsiaalses lastemenüüs on pisiperele alati rõõmu pakkuvad Friikartulid lihapallide ja Coleslaw salatiga ja alati isuäratavad Pannkoogid vanilje jäätise ja toormoosiga!

Ootame Sind hõrgule lõunaeinele iga päev kl 11:30-16:00.
Tule ja naudi elu koos oma lähedaste ja sõpradega, sest jagatud naudingud on parimad naudingud!

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Sügisilmade tõeliseks päikeseks on Clazz Restoran & Club. Clazz annab endast parima, et ka hämarduval sügisel oleks päike meie elus - ära mõtle rahast ja masust, sest elu on elamiseks ja nautigem seda!
NAUDI SEDA JUBA NÜÜD!!!
Just siin ja praegu – arvuti tagant tõusmata – on Sul suurepärane võimalus saada aimu rõõmsast feeling’ust, lahedatest inimestest, hõrgust toidust ja linna parimast muusikast, mida Clazz Restoran & Club Sulle pakub.
See, mis Sulle klikkides avaneb, on muidugi vaid killuke neist rõõmudest ja naudingutest, mis Sind Clazzis ootavad – nii et tuleb koos sõpradega ise kohale tulla, et seda kõike juba elusuuruses ja elutäiuses kogeda!

22.09 BRAZILIAN NIGHT IN CLAZZ

On üks koht Tallinna kesklinnas, kus ei ole tunda sügiskülmade lähenemist! Brasiilia ööd on Clazzis alati kuumad ja kirglikud – ja just siin võid Sa kohtuda tõenäoliselt kõige kuumema muusikalise duoga Tallinnas! Kitarrist Jei Virunurm ja lauljatar Denise Fontoura esitavad ehedat Brasiilia muusikat koos kõigega, mis sinna juurde kuulub!
Algus kell 21:00

23.09 JAM SESSION

Elavat improvisatsiooni tähistav Jam Session on ideaalne võimalus argirutiinist vabanemiseks ja tavaraamidest väljumiseks, seda nii muusikutele kui ka kuulajatele. Seekord toimub raamidest väljumine Peep Ojaveski trio juhatusel.
Algus kell 21:00

24.09 LIZZ WRIGHT TRIBUTE - ALEKSANDRA ANSTAL 4TET

Lizz Wright on 29-aastane tõmmunahaline lauljatar Ameerika Ühendriikidest, keda tema east hoolimata on jõutud juba võrrelda küll Cassandra Wilsoni ja Tracy Chapmaniga, aga ka Jill Scotti ja Oleta Adamsiga. Juba oma esimeste sooloplaatidega – kokku on ta jõudnud neid välja anda kolm – pani Lizz kogu jazzimaailma endast kõnelema kui uuest tõusvast tähest, seda nii ekspressiivse lauljatari kui ka küpse laulukirjutajana. Lizzi muusika on kaasakiskuv ja sügavalt läbitunnetatud segu jazzist, gospelist ja rhythm and blues’ist. Sel õhtul saata Lizzi lugusid nautida tunnustatud löökpillimängija ja helilooja Aleksandra Anstali kvarteti esituses.
Algus kell 22:00

Ja nädala kirsiks tordil…
25.09 LOWRY

Midagi tõeliselt eksklusiivset – ainult sel õhtul ja ainult Clazzis!
Sel õhtul on Sinul ja Sinu sõpradel ainulaadne võimalus tulla kuulama noort artisti, keda võiks pidada ainsaks tõsiseltvõetavaks modernse rythm and blues’i-stiili viljelejaks Eestis. Lowry ehk Lauri Pihlap alustas lauljana juba varases eas ja igati meeledejäävalt – 16-aastasena pääses ta lauluvõistlusel “Kaks takti ette” kümne parema hulka. Hiljem on ta esinenud väga erinevates muusikalistes projektides, ehk kõige meeldejäävamalt kollektiivis Soul Militia. Aastal 2007 alustas Lowry ametlikult soolokarjääri. Clazzi eksklusiivkontserdil astub Lowry üles live bändiga, mille laiendatud koosseisu kuuluvad Reigo Ahven, Mairo Marjamaa, Priit Jääger, Tõnis Kivisild, Tarvi Kull, Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.
Algus kell 22:30

26.06 ANITA & THE BAND

Anita on noor ja särav laulja, kes otsib ja katsetab aktiivselt erinevates muusikalistes suundades ja stiilides. Kui mõned kuud tagasi võisime nautida tema esituses mahedat ja kõrvupaitavat jazzi, siis seekord astub ta lavalaudadele uue, palju gruuvima ja tantsulisema kavaga. Kindlasti pakuvad kuulajale äratundmisrõõmu lood Stevie Wonderi, Michael Jacksoni, Jamiroquai ja paljude teiste tuntud artistide repertuaarist. Bändi koosseisu kuuluvad Anita kõrval Rain Rämmal, Heikko Remmel, Kristjan Mazurtchak, Martin Matt ja Dmitri Nikolajevski.
Algus kell 22:30

27.09 LATIN LOUNGE + TANTSUÕPETUS

Kuum ja eksootiline SALSA! Selle tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest.
Sammud saad selgeks niikuinii!
Algus kell 20:00

28.09 SALONGI ESMASPÄEV – MARGUS KAPPEL

Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus. Alusta uut nädalat meie stiilsel salongiõhtul – tule nautima klaveripalu Margus Kappeli elegantses esituses.
Algus kell 21:00

SÕBRALE

Meie kokkade poolt hoole ja armastusega valmistatud suurepärased road hellitavad Sinu maitsemeeli ning väärivad fänniklubi. Nii et – tere tulemast klubisse! Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv