Clazz uudiskiri

07.10.2009
UUDISED

Elu on tegelikult täis väikeseid rõõme, tähtis on need lihtsalt üles leida.

Üks koht, kus kõik elu rõõmud ühendatud, on Clazz - ülimaitsvad lõunaeined, suurepärane vahemeremenüü ning oivaline öömenüü. Kui sellele lisada veel tõeliselt hubane seltskond, soe teenindus ja tasemel live muusika nii kodumaiste kui piiritaguste tippmuusikutega, võib öelda, et õnneks pole tõepoolest rohkem vaja!
Ootame sind Restoran & Club Clazzi iga päev juba alates kella 11.30, et veeta koos Sinuga nii töine lõunaaeg, mõnus õhtupoolik kui ka särtsakad öötunnid.

Tule ja naudi elu koos oma lähedaste ja sõpradega, sest jagatud
naudingud on parimad naudingud!

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Tumedate sügisilmade masenduse vastu aitab alati päike! Clazz Restoran & Club on see päike Tallinna vanalinnas, mis särab kogu aeg. Oled alati oodatud meile, et nautida meie poolt pakutavat: suurepäraseid lõunaeineid, esmaklassilist vahemere kööki, hubaseid õhtuid koos live muusikaga ja imelist teenindust!

Juba praegu - arvuti tagant tõusmata - on sul võimalus saada aimu Clazzi tõelisest olemusest: klikkides http://www.pilv.ee/clazz_valmis.mp4
See, mis Sulle klikkides avaneb, on pole muidugi kaugeltki kõik, mis Clazzil on sulle pakkuda. Kõige parem on võtta kaasa oma parimad sõbrad ja tulla ise kohale nautima tõelist päikest - Clazzi.

7.09 JAM SESSION

Hei-hei-hei! Välja argirutiinist ja tavaraamidest – just seda Jam Session ju tähendabki! Seekord aitavad Sinul ja Sinu sõpradel raamidest väljuda Eesti jazzi eliiti kuuluv pianist Aldo Meristo, Eesti jazzbassistide üks tippe Taavo Remmel ja noorema põlvkonna silmapaistvamaid trummareid Heigo Ahven.
Algus kell 21:00

8.10 ANTTI UTRIAINEN TRIO

Külakosti põhjanaabritelt – ehk vapustav annus ehedast Soome vaimust kantud värsket ja virgutavat jazzi! Valdavalt omaloomingut esitava Antti Utriainen trio toores energia sobib otsekui valatult Clazzi neljapäevasesse jazziõhtusse. Oma muusika mõjutajateks nimetab Antti Utriainen (klaver) ise sauna, õlut ja Theolonius Monki. Tema trios löövad kaasa Timo Tuppurainen (bass) ja Tomi Saikkonen (tummid). Kaamos tuleb, kuid sellele on vastumürk – mis muud kui jazz ja Clazz!
Algus kell 22:00

Ja nädala kirsiks tordil…
9.10 GRUUV GRUPP

Sellele õhtul mõeldes tahame Sind ja Sinu sõpru kohe hoiatada – tegemist on valju ja energilise muusikaga. Kuid see ei peaks kedagi heidutama, sest seda enam kuulamist ja aktiivset kaasaelamist kohalolijatele võimaldatakse. Bänd lööb kanalid lahti ja rebib välja argirutiinist – seda võime Sulle ja Sinu sõpradele garanteerida!
Gruuv Grupp tegeleb tõelise GRUUVI maaletoomisega ja esitab funk-rock muusikat erinevatest ajastutest (Mike Sterni, Kenny Garreti, Jamaladeen Tacuma jt sulest). Grupi koosseisus astuvad üles Roland Karu (saksofonid), Virgo Sillamaa (kitarr), Henno Kelp (basskitarr) ja Roland Puusepp (trummid).
Algus kell 22:30

10.10 ANNELIIS KITS & SUMMERGROOVE TRIO

Kindlasti on nii mõnedki Summergroovi helide meelas rütmis juba hõljuda ja lõõgastuda jõudnud – kas siis Clazzis või mõnel kinnisel üritusel. Sel õhtul on selleks taas oivaline võimalus. Liikunud mööda akustilise pop-jazzi ja souli radu, on Summergroove leidnud nüüdseks oma imetabase soundipintsli, millega maalida muusikataevast omanäoliselt gruuvikaks ja eklektiliseks, kuid samas härdaks ja ilu peegeldavaks. Lisaks omaloomingule kuuluvad ansambli repertuaari palad Jamiroquai, Amos Lee, Stevie Wonderi, The Beatles’ite ja paljude teiste väga tuntud jazz- ja bluesartistide sulest. Teile esinevad Anneliis Kits (vokaal), Merje Kägu (kitarr), Kristjan Kaasik (kitarr) ja Andrus Avarand (lööpillid).
Algus kell 22:30
Pilet: 100.-

11.10 SALSA NIGHT + TANTSUÕPETUS

Kuum ja eksootiline SALSA! Selle tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest.
Sammud saad selgeks niikuinii!
Algus kell 20:00

SÕBRALE

Meie kokkade poolt hoole ja armastusega valmistatud suurepärased road hellitavad Sinu maitsemeeli ning väärivad fänniklubi. Nii et – tere tulemast klubisse! Kogu menüü sõbrakaardi omanikule -5%.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv