Soodsad lennupiletid ostetud, aga mis saab edasi?

16.10.2009
Soodsad lennupiletid on ostetud, aga mis saab edasi?
Kui soodsad lennupiletid on olemas, siis siit leiad juurde ka soodsa majutuse. Oleme toonud välja sihtkohtade kaupa mõned hotellisoovitused erinevale maitsele. Meie pakkumised on 3* - 5* hotellides. Võta julgelt ühendust, me ei jäta Sind hätta. Ka soodsalt ostetud reis peab kulgema sujuvalt ja planeeritult, muidu võivad ootamatud ebameeldivused puhkuse nurjata.

http://wris.ee/?op=body&id=19&art=400

Tule ja vaata, kas võitsid lennupiletid Prahasse
Vaata http://wris.ee/?op=body&id=58&art=389

Soovitame Sinulgi liituda Wrisi uudiskirja saajatega. Nii saad olla kursis reisimaailma olulisimate uudistega ja saad kiiresti teada uutest sooduskampaaniatest. Wrisi uudiskirjad tulevad Sinu postkasti reeglina kord nädalas ja juhul, kui on edastada mõni eriti "kuum pakkumine", siis ka kaks korda, kuid mitte rohkem.

Estouri Egiptuse reiside hullud hinnad alates 3990 EEK!
Talvise Egiptuse reisi broneerimiseks on nüüd täpselt õige aeg, sest reiside hinnad on uskumatult soodsad! Pakkumine kehtib müügiks 13. kuni 17. oktoobrini või kuni kohti jätkub.
http://wris.ee/?op=body&id=19&art=384

F1 finaal Abu Dhabis al 19 750 EEK/ 9 päeva
F1 hooaja viimane etapp toimub 30.10-01.11.2009 Abu Dhabis uhiuuel enneolematult moodsal Yas Marina ringrajal. Vormelihooaja finaalsõit algab kl.17.00 päevavalgel ja lõpeb alles ööpimeduses proþektorite valgel. Võistluse piletid on ametlikult välja müüdud, meie paketis sisalduvad nii lennupiletid, majutus, transfeerid rajale kui ka 3-päevased võistluste piletid.
http://wris.ee/?op=body&id=19&art=397

Viking Line - kolm ühes pakett al 455 EEK
Merereis Soome koos hõrgutistega külluslikus Rootsi lauas ning mugava kajutiga mõjub kosutavalt ja on toredaks võimaluseks puhata ja lõõgastuda. Laevapilet, hommikusöök ja kajut Helsingi liinil nüüd 455.- (tavahind 1111.-).
http://wris.ee/?op=body&id=61&art=396

Czech Airlinesiga Rooma, Praha, Amsterdam, Zürich alates 2600 EEK
Kuni 26. oktoobrini 2009 pakume pileteid armastatud Euroopa linnadesse eriti hea hinnaga. Soodushinnaga piletid kehtivad lennuks algusega Tallinnast või Riiast.
http://wris.ee/?op=body&id=58&art=297


Wris Reisibüroo
tellimus@wris.ee
http://www.wris.ee/

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv