Lennufirma SAS võtab kasutusele mobiilsed pardakaardid

22.10.2009
Sel kevadel ja suvel katsetas lennufirma SAS testperioodi vältel mobiilse pardakaardi kasutamist. Testperiood näitas, et 80% mobiilse pardakaardi kasutajatest sooviksid teenust uuesti kasutada, mistõttu mobiilse pardakaardi teenust on nüüdsest võimalik püsiteenusena kasutada.

Reisija jaoks on oluline, et pardakaart saabub otse isiklikku mobiiltelefoni ning lennujaamas saab käsipagasiga reisija minna otse väravasse, säästes sellega palju väärtuslikku aega. Mobiilsel pardakaardil on 2D triipkood, mida lennujaamas elaktrooniliselt loetakse. Näiteks saab seda kasutada pagasikleepsu saamiseks SAS iseteenindusautomaadis, samuti turvakontrollis, maksuvabas kaupluses, SASi ooteruumides ning lennukisse sisenedes.

Uudisena on SMSi teel lennule registreerimise kinnituses lisaks link SAS mobiilse portaali lehele mobile.flysas.com, mille kaudu reisija saab endale soovi korral mobiilse pardakaardi tellida. SAS mobiilses portaalis lennule registreerimine säästab oluliselt aega ning lisaväärtusena on reisijal võimalik ise endale sobiv istumiskoht valida.

Mobiilset pardakaarti kasutavale reisijale antakse väravas istekohta kinnitav dokument, mida saab vajadusel reisi kinnitava dokumendina kasutada. Ka on soovitav triipkoodiga pardakaart oma mobiiltelefonis salvestada juhuks, kui internetiühendus on katkendlik. Pardakaardi salvestamine aitab kokku hoida ka sidekuludelt ning võimaldab hiljem pardakaarti välja printida.

SAS mobiilset pardakaarti saab kasutada lendudel Skandinaaviamaades ja Soomes, lisaks Skandinaaviast ja Soomest muudesse Euroopa ning Aasia riikidesse reisides. Teistes Euroopa riikides saab mobiilset pardakaarti kasutada alates 14. oktoobrist reisidel algusega järgmistest sihtpunktidest: London (LHR), Manchester (MAN), Birmingham (BHX), Aberdeen (ABZ), Paris (CDG), Nizza (NCE), Amsterdam (AMS), Varssav (WAW), Gdansk (GDN), Madrid (MAD) ja Barcelona (BCN).


Lisainfo:
Katrin Luhaäär, Eesti piirkonnajuht
tel: 666 3013
e-post: katrin.luhaaar@sas.dk
http://www.sas.ee

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv