Reval Hotels disainis Sensosse ja Novelli uued menüüd

26.10.2009
Alates tänasest üllatavad restoranid Senso ja Novell külastajaid uute menüüdega.

Mõlema restorani peakokad lähtusid uue toiduvaliku loomisel päikesest, sügismeeleoludest ja tervislikkusest, et anda hallile ajale värvi ja energiat juurde.

Restoran Senso peakokk Andres Rahula menüü on inspireeritud sügismeeleoludest ja tervislikkusest, mistõttu küüslauk ja ingver on peidetud nii mõnegi roa sisse maitseelamusi õhutama. Muidu vahemerelikus menüüs on jätkuvalt ka Aasia toitude hõngu, mis on alati värsked ja ka värvilise väljanägemisega.

„Oleme toonud menüüvalikusse lisaks meie populaarseimad nädalavalikute road ja seda just külastajate soovil,“ sõnas Rahula.

Peakoka enda lemmikud on tiigerkrevetid aedvilja tempuraga, misosupp ja lambakoot kõrvitsa gnocchidega. Magusaarmastajal peakokal on dessertidest raske eelistust välja tuua, kuid tema sõnul kindlapeale minek on oma tehtud jäätised ja sorbeed.

Restoran-lounge Novelli peakokk Andres Merman soovib oma loominguga Eestimaa pimedasse ja külma aega natukenegi päikest ja soojust anda ning seega on menüüs rohkelt noppeid Kreeka, Itaalia, Prantsusmaa ja Portugali köökidest.

Lemmikutena toob Merman välja ehtsatest kreeka ja itaalia oliividest valiku, röstitud ja marineeritud läänemere räimed suitsutomati oliivi salsaga, kus on kokku pandud nii kohalikku maistet kui killukest Itaaliat. Huvitav elamus on ka pardikoiva-confiti Gorgonsola kartulite ning portveini ja röstitud punapeedi kastmega. Dessertidest tuleb esile tõsta Baileys créme brulée mocha-kastmega, mis on klassika Prantsusmaalt ning tuunitud veel iirlaste kunstiteosega Baileys-ega.

Restoran Senso on armastatud paik nii ärilõunateks, perega söömiseks kui ka õhtusel ajal romantiliseks a´ la carte õhtusöögiks, uues menüüs on igaks puhuks sobivad valikud. Senso asub Reval Hotel Olümpia 2.korrusel. Hubaselt liigendatud restoranis on 250 kohta. Restoran on avatud P-N 12.00 – 23.30; R,L 12.00 – 24.00.

Restoran-Lounge Novell on elava atmosfääriga trendikas koht nii meeleolukaks õhtu veetmiseks kui ka päevasel ajal hea toidu nautimiseks.

Novell asub Narva mnt 7 ning on avatud E-N, L 12.00 – 23.00; R 12:00 – 24.00, P-suletud. www.novell.ee

Reval Hotels hotellide püsikliendikaardiga First Client kehtib restoranides soodustus 10% ning kogutakse ka punkte. Lisainformatsiooni selle kohta leiate http://www.revalhotels.com

November on Reval Hotels hotellides püsikliendikuu ning kliendikaardi saab tasuta, lisaks kogute 50% rohkem punkte!

Reval Hotels on Baltimaade suurim hotellikett, kuhu kuulub täna üheksa täisteenust pakkuvat kõrgtasemelist hotelli Baltikumis ja Venemaal. Reval Hotels hotellid Tallinnas on Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Central ning Reval Park Hotel & Casino. Reval Hotels omanikuks on Norra tuntuim kinnisvarafirma Linstow AS. Linstow AS on AWILHELMSEN Group’i tütarfirma, kellele kuulub ka luksuslaevu haldav ettevõte Royal Carribean Cruisline.


Lisainformatsioon:
Piia Mäemets
Reval Hotels Eesti turundusjuht
piia.maemets@revalhotels.com
Tel +372 6315 671
http://www.revalhotels.com

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv