Clazz uudiskiri

28.10.2009
Hea Clazz Restoran & Club'i sõber!

Alates 15. oktoobrist on muutunud meie lahtiolekuajad:
esmaspäevast neljapäevani oleme avatud kella 17.00-st
ning reedeti ja laupäeviti alates kella 11.30-st.

Avamisaegade muutumine on esimeseks sammuks talvise hooaja poole, mille jooksul tuleb sinuni veel paljugi uut ja huvitavat!
Tule ja astu läbi Clazz Restoran & Club'ist, kus saame koos veeta nii mõnusa õhtupooliku kui ka särtsakad öötunnid.
Võta kaasa ka oma lähedased ja sõbrad, sest jagatud naudingud on parimad naudingud!

CLAZZ RESTORAN & CLUB

Tumedate sügisilmade masenduse vastu aitab alati päike! Clazz Restoran & Club on selleks päikeseks Tallinna vanalinnas, mis särab kogu aeg. Oled alati oodatud meile, et nautida meie poolt pakutavat: esmaklassilist kööki, hubaseid õhtuid koos live muusikaga ja imelist teenindust!

28.10 JAM SESSION – DMITRI NIKOLAJEVSKI TRIO

Hei-hei-hei! Välja argirutiinist ja tavaraamidest – just seda Jam Session ju tähendabki! Seekord aitab Sinul ja Sinu sõpradel raamidest väljuda Dmitri Nikolajevski trio. Tule ja naudi, sest piirid ongi ületamiseks!
Algus kell 22:00

29.10 TIIT LAUK & INGA KAARE

Ega ainult hea vein ei lähe aastatega paremaks – heade muusikutega on sama lugu! Ja sageli on nad särtsakamadki kui noored, sest neil on kogemused! Eesti vanema põlvkonna jazzitrio koosseisus Inga Kaare (laul), Tiit Lauk (klahvpillid) ja Andi Villenthal (kontrabass) esitab tõeliselt aegumatut ja nauditavat jazziklassikat, mille saatel on hea jalga keerutada või niisama mõnusalt meeliskleda. Ja tähelepanu, tähelepanu – kõrvu peaks kikki ajama seegi, et lauljatar Inga Kaare sai aastal 1999 Eesti Valsikuninganna tiitli!
Algus kell 21:00

Ja nädala kirsiks tordil…
30.10 NINA KARLSSON - RUS

Nina Karlsson on Venemaalt, Sankt-Peterburgist pärit fenomenaalne lauljanna, kellel oli usku ja jõudu nimetada enda stiil nimega "sincere jazz". "Sincere jazz" põimib endas ammu unustatud muusikastiilide esteetilised väärtused, luksuse ja puhta kunsti. Magusa häälega lauljanna on tikutulega ülesse otsinud parima jazzist, funkist, soulist ja muusikalidest ning on selle kõik kokku seganud, et saavutada unikaalne värske 'sound'.
Algus kell 22:30-

31.10 KA-FUNKY

KA-FUNKY on tunnustatud eesti muusikutest koosnev rõõmsameelne kollektiiv, mille stiiliks on lihtsalt funkmuusika segu souli, groovi, hip-hopi ja miks mitte ka diskosmuusikaga. Ja et asja veelgi põnevamaks teha, vürtsitatakse seda kõike paraja annuse jazziliku improvisatsiooniga. Ning tulemus paneb lustiliselt põlvedki nõksuma!
Algus kell 22:30

01.11 SALSA NIGHT + TANTSUÕPETUS

Tantsimine saab alguse heast tujust ja lahedast seltskonnast – kõik muu tuleb iseenesest. Sammud saad selgeks niikuinii!
20:00 - dj
21:00 - tantsuõpetus
Algus kell 20:00

02.11 SALONGI ESMASPÄEV – MERIKE & FRIENDS

Esmaspäevad ei ole „sinised“, nad on stiilselt säravad ja rõõmsalt kirevad. Vähemalt nii on see esmaspäeviti meie salongiõhtutel ja miks mitte ka Sinu elus.
Alusta uut nädalat meie stiilsel salongiõhtul, kui muusikalise etteaste eest kannab hoolt alati särav Merike Mõksi koos sõpradega.


Clazz Restoran & Club
Vana turg 2, Tallinn
• 627 9022
• clazz@clazz.ee
• http://www.clazz.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv