Teatrisöömingud keskaegses restoranis Olde Hansa

30.10.2009
Igal korralikul vanalinnamajal Tallinnas on oma kummitus. Tallinna keskaegse restorani Olde Hansa koduks on 15. sajandist pärinev pakkhoone, kus hubane küünlavalgus, hõrgud road ja teenijarahva hoolitsus loovad eheda keskaegse meeleolu. Aga kas selles vanas majas ka kummitab? Nüüd saab igaüks selle oma silmaga järele vaadata!

Kolmel novembrikuu neljapäeval on Olde Hansas võimalik kaasa elada keskaegse Tallinna kõige kõmulisemale armastusloole, mille peategelane – munk Johann von Hilten – veel tänagi vanalinnas kummitusena ringi käib. 15. sajandil aset leidnud dramaatilised sündmused taaselustuvad Olde Hansa teenijarahva esituses 5., 12. ja 19. novembril algusega kell 17.00.

Teatrisöömingul osalemine maksab 390 krooni külaliselt. Hinna sisse kuulub külluslikult kaetud pidulaud.

Kuna kohtade arv pidusaalis on piiratud, palub Olde Hansa majarahvas oma tulekust kindlasti ette teada anda. Tänuks selle eest saavad etteteatajad kolm kortlit majaveini (0,75 l) parema hinnaga kui muidu ehk 220 krooni eest (tavahind 275 krooni).

Piduseltskondadel, milles on kokku vähemalt 30 külalist, on eelneval kokkuleppel Olde Hansa majarahvaga võimalik teatrisöömingut nautida ka väljakuulutatust erinevatel aegadel. Seejuures tuleb arvestada, et teatrisöömingu hiliseim võimalik alguskellaaeg on kell 17.00.

Olete lahkesti palutud!
Reserveerimine ja lisainfo:

(+372) 627 9020
reserve@oldehansa.ee


Olde Hansa
Vana Turg 1, Tallinn 10140
Telefon: 627 9020
reserve@oldehansa.ee
http://www.oldehansa.com

skoor

4.7

Viimane kommentaar:

"No meeõlu Olde Hansas on ikka üle prahi! (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv