Haanjas algab suusakeskuse ehitus

08.05.2003
Pärast neli aastat kestnud ettevalmistusi algab mais kaheksa miljonit krooni maksva Haanja puhke- ja spordikeskuse, parkla ja valgustatud suusaradade ehitus, kirjutab Võrumaa Teataja.

Koos sellega käivitub ka 270 000 krooni maksev reklaamikampaania.

„Nüüd on lepingud sõlmitud ja viie kuu jooksul peavad tööd valmis olema,” ütles Haanja vallavanem Juri Gotmans. Järgmisel esmaspäeval toimub esimene nõupidamine ehitajatega ning tööd peaksid algama ületuleval nädalal.

Ehitustöid hakkavad Haanjas tegema kaks peatöövõtjat. Puhkekeskuse hoone ja parkla rajamise rahvusvahelise riigihankekonkursi võitis AS Remet, mille tehtud pakkumise kohaselt maksab ehitustöö 5,3 miljonit krooni. Suusaradade konkursi võitis AS Semuehitus, kes pakkus töö hinnaks 2,6 miljonit krooni.

Reklaamikampaania korraldab 270 000 krooni eest AS Triip, nende õlul on teabevoldikute ja kaartide trükkimine ning internetilehekülje kujundamine.

Projekti 8,2 miljoni kroonisest maksumusest ligi 4,7 miljonit krooni tuleb Euroopa Liidu Phare abiprogrammist ning ülejäänu Eesti riigi ja valla enda eelarvest. Kokku moodustab Euroopa Liidu ja Eesti riigi osalus projektis 7,9 miljonit krooni.

EPL

Uudiste arhiiv