20.dets. kell 17.00 Viinistu Kunstimuuseumis kontsert

11.11.2009
Jõulutuur, kus astuvad üles Alen Veziko (Arktika), Andre Hein (Sobe), Ingmar Päid ja Kristjan Matson (Arktika).
Kontserdil kõlavad nii traditsioonilised jõululaulud (Taas sajab valget lund, Jõulutaat on meie poole teel jne) kui ka laulud Aleni, Andre ja Ingmari repertuaarist (Vala veini, Ainult tänaseks ööks, Süütu naer, Igatsus,

ALEN VEZIKO - esinejanimega Alen on professionaalsel tasemel tegelenud muusikaga ligi 9 aastat. Heliloominguga tõsisemalt tegeleb alates 16. eluaastast ja praeguseks on kirjutanud ligi poolsada laulu, enamasti enda repertuaari.
Selle aasta kevadel andis saateansambliga edukalt kuus Emadepäeva kontserti ja suvel osales koos Lenna Kuurmaaga tuuril Muinasjutt Sinilinnust.



ANDRE HEIN - Pärit Haapsalust, lõpetanud Haapsalu Wiedemanni Gümnaasiumi, hetkel õpib Heino Elleri muusikakoolis viimasel kursusel. Muusikas tõsisemalt olnud umbes 5 aastat, alates sellest kui astus bändi Whitecollar Blue (praegu Andre Hein & Out of Office). Suurema tuntuse saavutas ansambli SOBE koosseisus, kellega on välja antud plaat Tabatud hetk. Hetkel õpetab Ülenurme Muusikakoolis kitarri.
INGMAR PÄID - Sündinud Tallinnas, lõpetanud Rakvere Gümnaasiumi ja õppinud G.Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis pop-jazz laulu. Ingmar on noor ja lootustandev artist.
Lõpetanud Rakvere Muusikakooli akordioni erialal, alustas teed tegevmuusikuna aastal 2000.
Solisti ja klahvpillimängijana tegutseb aastast 2002 tantsumuusikaansamblis Plingers, 2008ndal aastal loodud country-rock'i viljelevas ansamblis Golden Road on samuti solist ning mängib basskitarri.
Lisaks ansamblimängule esineb ka sooloartistina ning saadab end nii klaveril kui akustilisel kitarril. Otsakooli ajal osales koos Liisi Koiksoni, Mikk Saare, Uku Suviste, Ewert Sundja ja paljude teiste tuntud lauljatega muusikalis Minu veetlev leedi. 2009.a suvel toimunud Alen Veziko ja Lenna Kuurmaa ühisel kontserttuuril Muinasjutt sinilinnust mängis basskitarri ja laulis taustvokaali.Südamest jne).

Vaata lisa>>>

NB! Korraldame ka jõulupidusid vastavalt teie soovidele, küsi pakkumist ja leiame sobiva Teie jaoks. Gruppidele soodustused.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv