Selge nägemise maaletooja

08.12.2009

30 kliendisõbralikku prillipoodi üle Eesti ja Prillibuss, mis käib külast külla ja linnast linna –
s.o Optiline Grupp: SäästuOptika, PereOptika , +/- Optika ja StockOptika.


1999. aastal liitus Jaan ja Laivi Põrgiga Andres Avango ning Optiline Grupp alustas Keila prilliäriga.
USAst saadud kogemuste varal avati Saare Optika kauplus Kuressaares ja Säästuoptika kauplused Tallinna Postimajas, Jõhvis, Võrus, Põlvas, Tartu Veeriku ja Jaamamõisa Selveris ning Pärnu Kaubamajakas. „Säästuoptika kontseptsioon
sobib inimesele, kes ei pea kandma Pradat või Guccit, aga kes hindab head teenindust ning hoiab õigelt valikult raha kokku,” sõnastab Jaan Põrk Säästuoptika prilliäri omapära.
Kohe kirjeldab ta ka StockOptika kontseptsiooni, mis on kindlasti välja paistnud Kanal2 „Hooaja” saadetest, kus koos Continental Moda kui nn stiilikeskusega leitakse nõudlikuima maitse parimad lahendused. Kasutakse kogu optikamaailma võimalusi. Suurepärane võimalus valida maailmabrändide ja nn house-brändide hulgast sobivaim.

„Kui 2008. aastal hakkas Säästuoptika nimi oma aktuaalsust kaotama, tõstsime teenuse kvaliteeti veelgi, lisasime võimalusi: nõnda sündisid PereOptika prillipoed Tallinna lastepolikliinikus ja Nõmmel, mis suudavad teenindada
põngerjaid, töölisi, ärimehi, memmesid ja taate. Kõikides kauplustes on silmakontroll või koostöö kindlate silmaarstidega,” räägib Jaan Põrk Optilise Grupi tutvustuseks.

Lõpetuseks soovitab ta: „Usaldage oma nägemine spetsialistide kätte! Prillid peavad olema määratud seal, kus nad valmistatakse, ja müüjad peavad leidma selle, mida vajate. Kokkuhoid on märgatav, kui saate vaadata sinna, kuhu soovite, ja kanda seda, mis meeldib.”

Kuulamine hõbe, nägemine kuld!

OPTILINE GRUPP
http://www.optiline.ee

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv