Tartu JÕULULAAT

14.12.2009
16.-20.12.2009 toimub Jõululaat Tartu messikeskuses

Parim Jõulumüük Linnas !

Kolmapäev 16. dets. 11 – 19
Neljapäev 17. dets. 11 – 19
Reede 18. dets. 11 – 23 KINGIÖÖ
Laupäev 19. dets. 10 – 18
Pühapäev 20. dets. 10 – 18


NB! Sissepääs laadale tasuta


Selle aasta jõululaat toimub messikeskuse mõlemas hallis.
Esimeses on mööblitootjate ja vahendajate suur laomüük eriti soodsate hindadega.
Teises hallis aga jõululaat, kus osaleb ligi 80 firmat-käsitöölist.

Laadal on esindatud väga mitmekesine valik kingitusteks mõeldud kaupu, alustades käsitööna valminud sokkidest-sallidest kuni sisustuskaupadeni. Mitu kaupmeest pakub lastele (ja ka täiskasvanutele) mõeldud loovust, fantaasiat ja osavust toetavaid konstruktoreid ja mänge. Kohal on mitmed kirjastused soodsate jõulupakkumistega, hulgaliselt on käsitsi valmistatu keraamikat ja sepiseid nii Eestist kui ka Lätist. Ei puudu ka tervisetooted, elujõu generaatorid, talutoodang, ilutulestikud, muusikamüüjad, jõulukaardid (ka isevalmistatud), pargitud nahad, muhu sussid, nukumajad, jõuluseaded, peo- ja ballikleidid, pagaritooted, piparkoogid, naturaalsed eestimaised moosid, suitsusink, kangaskudumise õppefilmid, india siidisallid, kommid, sisustusfotod, limonaadide degusteerimised, jõululeivad, hõõgveinid, käsitööehted, trühvlid mis viivad keele alla - ja palju põnevat mis sobib hästi kingikotti.


TASUTA JÕULUBUSS toob külastajad jõululaadale Raekoja platsilt kuuse juurest täistundidel. Messikeskusest väljub jõulubuss pooltundidel. Jõulubussis on reisisaatjateks lastefondi päkapikud, kes pakuvad headele lastele piparkooke. Buss teeb ka tee peal peatustes peatusi, kui reisijad avaldavad soovi.

Buss sõidab marsruudil: messikeskus-Kreutzwaldi-Lai- Vabaduse pst.-Kompani-Raekoja plats – Kompani- Vabaduse pst.-Kroonuaia-Kreutzwaldi-messikeskus.


Jõululaada programm on kirev.

Kogu laada lahtioleku ajal on kohal Jõuluvana, kes kuulab laste luuletusi ja loeb ka enda kirjutatud luuletusi lastele. SA TÜ Kliinikumi Lastefondi päkapikud korraldavad lastemängumaad, viies läbi põnevaid mänge ja valmistavad koos lastega jõulukaarte. Laadal viibib ka tänavakunstnik, kes jäädvustab soovijaid paberile.

Jõulumuusikat mängib ja kirvat programmi juhib legentaarne muusik Heldur Jõgioja. Avatud on batuudipark nii lastebatuutide kui ka sportbatuutidega. Mitmed müüjad pakuvad võimalust lastele meisterdamiseks ja konstruktorite kokkupanekuks. Kohvikutes on võimalus piparkooke kaunistada ja need hiljem ära süüa või kaasa võtta.


KINGIÖÖ on reedel 18. detsembri õhtul toimuv non-stop programm meeldivlt aja- veetmiseks ja soodsate jõulukinkide soetamiseks. Esinevad tantsutrupid ja solistid.Külla tuleb ülemaalisel jõuluvanade konverentsil võitjaks tulnud jõulusõiduk koos jõuluvana ja saatjaskonnaga. See on lastele kindlasti väga põnev vaatemäng.

Kingiöö raames korraldatakse kell 21 heategevuslik kingioksjon, millest saadud tulu antakse SA TÜ Kliinikumi Lastefondile fiiberbronhoskoobi soetamiseks.

Õhtu kulminisatsiooniks on kell 22 toimuv SUUR ILUTULESTIK- sealt saab ideid uusaastaööks ilutulestikukomplektide soetamiseks.

Lisainfo: http://www.tartunaitused.ee/index.php?id=243

Uudiste arhiiv