Lennufirma SAS avab uusi liine ja tihendab lennugraafikuid

28.12.2009
Saabuval aastal avab lennufirma SAS neli uut liini ning lisab lende kolmele olemasolevale liinile. Uuest aastast saab SASiga lennata Prantsusmaale Lyoni, Leetu Vilniusse, Bardufossi Norras ja Visbysse Rootsis.

„2009. aastal märksõnaks oli vähenenud nõudlus turul, millele reageerides piirasime ka oma lendude pakkumist. Nüüd avame heal meelel uusi liine ning suurendame lendude arvu. Põhja- Euroopa lennufirmade hulgas ei paku ükski konkurentsi meie sihtkohtade võrgustikule,“ ütleb Eesti piirkonnajuht Katrin Luhaäär

Lennud Vilniusse hakkavad toimuma 11. jaanuarist kaks korda päevas läbi Kopenhaageni. Lyoni liin avatakse 6. aprillil ning lennud sihtkohta toimuvad iga päev. Samuti saab iga päev lennata Visbysse ning kuus korda nädalas Bardufossi. Nii Visby kui Bardufossi liin on hooajalised. Bardufossi saab lennata läbi Oslo suveperioodil 31. maist kuni 29. augustini ning Visbysse Stockholmist 6.juunist 5. septembrini. Mõlemad hooajalised lennud on planeeritud ka 2011 lennugraafikusse.

Lisaks uutele sihtkohtadele tihendatakse ka olemasolevate liinide graafikut. Alates 1. veebruarist opereeritakse lende Kopenhaagenist Stockholmisse ja Oslosse 13 korda päevas. Ja. Aprillist lisatakse üks lend Kopenhaagen- Brüssel suunale, mis hakkab toimuma viis korda päevas. Kopenhaageni-Bologna liini graafikut täiendatakse kolme korrani päevas.



Lisainfo:
Katrin Luhaäär, Eesti piirkonnajuht
tel: 666 3013,
e-post: katrin.luhaaar@sas.dk

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv