Lennufirma SAS on 2009. aasta täpseim Euroopa lennufirma

13.01.2010
SAS Scandinavian Airlines oli 2009. aasta täpseim lennufirma - 89,11% SASi poolt opereeritavatest lendudest saabus õigeaegselt. Tulemus asetab lennuliini maailma mastaabis kolmandale kohale peale Japan Airlinesi ja ANA (All Nippon Airways). Esikümnes oli peale SASi vaid üks Euroopa lennufirma.


“On väga uhke tunne olla Euroopa kõige täpsem ning ülemaailmselt kolmas täpseim lennufirma. Meie meeskond on teinud palju tööd selle nimel, et reisimisele kuluv aeg oleks minimaalne ja reisijad jõuaksid sihtkohta õigeaegselt. Lennugraafiku täpne järgimine on suur väljakutse Skandinaavia ilmastikuolude tõttu, mis talvetingimustes võivad olla heitlikud,“ ütleb John Dueholm, Scandinavian Airlinesi tegevjuht.

Kõik SAS Gruppi kuuluvad lennuliinid, sh. Soome Blue1 ja Norra Widerøe kuuluvad maailma täpsemate hulka. Widerøe oli novembris ja detsembris Euroopa täpseim, detsembris saabusid Widerøe lennud sihtkohtadesse 83.99% ja SASi lennud 78.27% täpsusega. Statistika alusel edestas SAS konkurente British Airwaysi (67.31%), Norwegiani (61.11%), Easyjeti (54.18%) and Finnairi (48.01%).

Lennufirmade täpsuse kohta koostab statistikat Flightstats (www.flightstats.com), mis võrdleb kõiki Euroopa lennuliine, sh. odavlennufirmasid. Flightstats jälgib päevas üle 150 000. lendu ning pakub reaalajas lennuinfot miljonitele reisijatele üle maailma..


skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv