Viimase hetke pakkumine Egiptusesse

15.01.2010
Kes ei jõudnud Sharm el Sheikhi täna, saab minna Hurghadasse homme!

EGIPTUS, HURGHADA, 7 ööd,reis 16.01.
3 990.- 3* /HB/ EL SAMAKA (Standard)


Hinnang: Hotell paikneb jalakäijate rajoonis, ühine territoorium hotelliga Comfort El Samaka.
Sobib ökonoomseks majutuseks. Toad on suhteliselt väikesed ning lastega perele jäävad kitsaks, meie arvates sobivad mugavaks majutuseks vaid kahele inimesele.

Asukoht ja üldiseloomustus:
Asub 2 km kaugusel Hurghada lennujaamast ja 6 km kaugusel Hurghada vanalinnast, mere kaldal.
Avatud 1984. aastal, viimane osaline renoveerimine toimus aastal 2007. Koosneb ühekorruselisest peahoonest, kus asub ainult vastuvõtt (ühine hotelliga Comfort El Samaka), kahest kahekorruselisest korpusest ning ühekorruseliste bangalode kompleksist, milledes on kokku 163 numbrituba.

Rand:
Oma liivarand, pontoonsild. Rannarätikuid pole. Päikesevarjud, madratsid ja lamamistoolid on tasuta nii rannas kui ka basseini ääres.

Toitlustamine: poolpansion (HB), kõik hinnas (AI)

Majutus:
Standardtuba – mahub 2 täiskasvanut ja 2 väikest last, 18 m²


Vaata lisa>>




3 990.- 3* /HB/ HOR PALACE (Standard).

Hinnang: Ääretult suure territooriumiga keskpärane hotell, kus vastuvõtust rannani on tubli 400 meetrit. Bangalote toad on väga õnnetud ning jäävad kahele täiskasvanule ja kahele lapsele kitsaks. Toad hoonetes on vastuvõetavad. Territooriumi kaunistavad kaks järve. Hea asukohaga uude hotellipiirkonda viiva tee alguses, ümbruskonnas palju kauplusi ja kohvikuid.
NB! Teatud numbritubades toimub remont [01.12]

Asukoht ja üldiseloomustus:
Asub 3 km kaugusel Hurghada lennujaamast, 8 km kaugusel Sakkala keskusest, mere ääres. Avatud 1986. aastal, viimati osaliselt renoveeritud 2003, koosneb kolmest 3-korruselisest hoonest ja 1-korruseliste bangalote kompleksist.

Rand:
Oma kiviklibune rand, kohati on ka pisut liiva, vette minnes on kivid. Oma väike sadam. Rannarätikud tasuta. Päikesevarjud, lamamistoolid ja madratsid on tasuta nii rannas kui basseini ääres.

Toitlustamine: poolpansion (HB), kõik hinnas (AI).

Majutus:
Standardtuba – mahub 2 täiskasvanut ja 2 last, 20-30 m².
Toad paiknevad nii peahoones kui bangalotes.

Vaata lisa>>


4 090.- 3+* /HB/ ZAHABIA VILLAGE & BEACH RESORTS (Standard).

Hinnang: Õdus hotell lihtsate numbritubade ja mitte just eriti suure territooriumiga. Merreminek lauge ja liivane, rannas kena korallriff. Hotellis enamasti külastajad Euroopast. Sobib ökonoomseks majutuseks.
NB! Hotelli territooriumil toimuvad uue basseini ehitustööd, samuti remonditakse mõningaid numbritube. Kõrvalkrundil uue hotelli ehitustööd (15.11)

Asukoht ja üldiseloomustus:
Asub 10 km kaugusel Hurghada lennujaamast ja 2 km kaugusel Hurghada vanalinnast.
Avatud 1996. aastal, viimane osaline renoveerimine toimus aastal 2008. Hotell koosneb ühekorruselisest peahoonest, kus asub ainult vastuvõtt ja viiest nelja-viiekorruselisest korpusest ning kahekorruselise villade kompleksist, milledes on kokku 317 numbrituba.

Rand:
Oma liiva-korallirand. Rannarätikud tasuta. Päikesevarjud ja lamamistoolid on tasuta nii rannas kui ka basseini ääres.

Toitlustamine: poolpansion (HB), kõik hinnas (AI)

Majutus:
Standardtuba – mahub 2 täiskasvanut ja 2 last, 20 m²
Olemas apartemendid.

Vaata lisa>>



5 190.-4* /AI/ TEZ EXPRESS (Standard).

Majutus TEZ Express on TEZ Tour'i loteriimajutus. Neid pakette pakutakse atraktiivse hinnaga teatud reisidele, samuti kampaania korras messidel ning muudel eriüritustel.

TEZ Expressi puhul selgub majutus sihtkohta saabumisel.
Võimalik on valida hotellikategooriat (2*, 3*, 4* või 5*), hotelli ennast ning kuurorti aga MITTE. Näiteks Egiptuses, Sharm el Sheikhis võib Express-majutus olla nii Naama Bay, Coral Bay, Shark’s Bay kui ka Nabq Bay piirkonnas, samuti ei saa garanteerida, et üks seltskond, kellel on erinevad broneeringud, satuvad ühte hotelli, enamgi veel - nad võivad sattuda ka erinevatesse piirkondadesse.

TEZ Expressi puhul kasutatakse viimasel hetkel saadaolevaid hotelle - teadagi pole need oma kategooria paremate hulgast - viimased on selleks hetkeks tavaliselt ammu välja müüdud. Hotellides võivad olla teatud teenused ajutiselt piiratud või teostatakse osalisi remonttöid.
Tuletame meelde, et hotellidele on vastava kategooria omistanud sihtkohariigi turismiametkonnad, millega teie subjektiivne arvamus ei pruugi kattuda.

Hotelli kvaliteedi kohta pretensioone esitada ei ole võimalik. Soovi korral saab hotelli vahetust taotleda ainult lisatasu eest.

Seega on TEZ Express nagu õnneloos.
Võib vedada ja võib mitte nii väga vedada.

SOBIB, kui tahate lihtsalt kiiresti ja odavalt jõuda päikese kätte ning merevette ja hotelliga seonduv on teie jaoks teisejärguline küsimus.
EI SOBI, kui esitate hotellile teatud kindlaid nõudmisi.

5 590.-5* /AI/ TEZ EXPRESS (Standard).


Küsi täpsemalt ja broneeri telefoni teel: 58415864
Reisima.net



skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv