Sõbrad suunduvad sõiduvette!

09.02.2010
Vähe on neid eestlasi, kes pole end vähemalt kord elus Marko Matvere või Margus Põldsepa laulu ja pillimängu saatel hingetuks tantsinud. Ehkki valdavalt on mehed toimetanud erinevate ansamblite eesotsas, on läbi aastate nende sõprusest sündinud hulganisti ühiseid kütkestavaid muusikalisi hetki. Nüüd on Matvere ja Põldsepp pärimusmuusika keskuse õhutusel taas üheskoos lavale astumas ning esitavad pealkirja "Sõbrad sõiduvees" all tuntud ja tundmatuid lugusid nii Väikeste Lõõtspillide Ühingu kui Untsakate repertuaarist.

Niisiis on põhjust eeloleval reedel, 12. veebruaril kell 19.00 taas sammud Viljandi Pärimusmuusika Aita seada. Veel on Piletilevi müügikohtades saadaval loetud hulk pileteid (eelmüügis hinnaga 100.-/75.- ja samal päeval 125.-/100.-).

- Varem Tallinnas sooja vastuvõtu osaliseks saanud üritustesari "Copacabana!" jõuab nüüd üheks ööks ka Viljandisse ning liitub kaasaegset tantsumuusikat ja pärimust segava Aidakvaariumi sarjaga. 12. veebruaril alates kella 23.00-st pakuvad Pärimusmuusika Aida klaasosas kuumi Brasiilia rütme DJ Erkin Antov ja DJ San Antonio.

- Nii nagu sügishooajal, pakub pärimusmuusika keskus ka kevadhooajal head võimalust veeta kogu perega mõnus puhkepäeva hommik pärimusmuusika seltsis. Iga kuu ühel laupäeval tutvustavad erinevad muusikud Pärimusmuusika Aida väikeses saalis oma pille ja vastavad kuulajate küsimustele. Üheskoos lauldakse, tantsitakse ja mängitakse ringmänge. Järgmine pärimushommik leiab aset 20. veebruaril kell 11 ning siis on külaliseks kandlemängija Aime Reier.

Täpsema info leiad http://www.folk.ee/et/Sundmused

Kui sul pole Viljandisse kontserdile tulles ööbimiskohta, siis tea, et mitu kohalikku hotelli pakub Pärimusmuusika Aida kontserdipileti ettenäitamisel tavahinnast oluliselt soodsamat majutust. Uuri täpsemalt http://www.folk.ee/et/Sundmused/Majutuskohad

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Viljandi, Viljandimaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv