Lennufirma SAS pardal serveeritav vein sai auhinna

19.02.2010
SAS Scandinavian Airlines pälvis parimate õhus pakutavate veinide (coveted Cellars in the Sky) auhinna, mida annab välja ajakiri Business Traveller. SASi pakutav Tim Adams Semillion, 2007, saavutas esikoha kategoorias „Parim äriklassi valge vein“.

SAS on juba 25 aastat koostööd teinud maailma üks tuntuimaid veinieksperte Oz Clarke eesmärgiga pakkuda reisijatele parimat veinielamust pardal. „Oleme SASi pardal Tim Adams`i veine ka varem pakkunud ning tagasiside on olnud suurepärane. Tim Adams`i Semillion on mandlise maitsega ja veidi vürtsine, täidlane kui aprikoos kuid siiski kuiv, samas värske kui sidrun,“ iseloomustab veini Oz Clarke.

SAS valib pardale veine väga hoolikalt. Veine serveeritakse pardal kuus kuud, mille järel valikut uuendatakse. Pikamaalendudel saavad äriklassi reisijad nautida kahte valget ja kahte punast veini ning ühena vähestest lennufirmadest ka dessertveini. Lühilendudel pakub lennufirma äriklassi ning preemium turistiklassi reisijatele valida kahe valge ning kahe punase veini vahel.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv