Regulaarne tantsu- ja kokanduskursus Tantsiva Kokaga

22.02.2010
Käes on kuu viimane reede õhtu ja Sa soovid midagi põnevat ette võtta. Võibolla üksi, võibolla koos mõne sõbra-tuttavaga. Tule naudi ainulaadset kokandus- ja tantsukursust kuumaverelise Tantsiva Koka juhendamisel!

Estonian Experience’i loodud Kokanduskursus Tantsiva Kokaga ning Tantsukursus on osutunud edukaks. „Mitmed sõpruskonnad on meilt neid tooteid tellinud, kuna aga sündmuse vastu on huvi tundnud ka paljud kliendid individuaalselt, siis otsustasime, et võiksime mõlemat üritust korraldada regulaarselt kõigile soovijaile,“ räägib firma tegevjuht Eva-Maria Egipt-Peenmaa.

Kord kuus toimuvatel kursustel saavad osaleda kõik üksik-soovijad – nii kohalikud kui välismaalased. Kaks kursust toimuvad järjest samal õhtul, nii võite valida kas Tantsiva Koka kokanduskursuse või kui soovite selgeks saada ühe tantsu, siis tantsukursuse, seejärel saate iseseisvalt juba õpitut kasutada klubiõhtul. Iga kuu on meil kavas uus tantsustiil ja temaatika.

See on tore võimalus veeta mõnusalt aega, tutvuda uute inimestega, õppida mõni uus retsept ja lihvida oma tantsuoskusi ühe andeka omanäolise professionaalse tantsija eestvedamisel.
Tantsija-koreograaf Jene Walkeri juhendatavad kursused toimuvad Tallinna kesklinnas – koht valitakse vastavalt osalejate arvule. Kursused toimuvad inglise keeles. Mõlemale kursusele on võimalik osta ka kinkekaarte.

Avalöök, esimene kursus toimub juba selle kuu viimasel reedel, 26.veebruaril 2010.

19.00 - 20.30 Kokanduskursus Tantsiva Kokaga
Osalejad valmistavad üheskoos maitsva eelroa,
õpivad tantsusamme ja saavad nautida Jene
professionaalset tantsuetteastet

21.00 - 22.00 Tantsukursus
Jene Walker’i juhendamisel tutvutakse ühe tantsustiiliga
ning sündmuse lõpetab professionaalne tantsuetteaste

Kokanduskursus Tantsiva Kokaga - hind ühele 350 krooni/ hind kahele 600 krooni
(sisaldab vajalikke toiduaineid eelroa valmistamiseks, tantsuõpetust, kursuse läbiviijat, Jene soolo-etteastet, ruumi renti)
Registreerudes ja tasudes kursuse eest 24. veebruariks on hind 300 krooni inimene

Tantsukursus - hind ühele 250 krooni/ hind kahele 400 krooni
(sisaldab tantsukoolitust vastavalt kokkulepitud stiilile, tantsukoolituse läbiviijat, Jene soolo-etteastet, ruumi renti)
Registreerudes ja tasudes kursuse eest 24. veebruariks on hind 200 krooni inimene

Lisainfo ja registreerimine:
53 464 060
sales@estonianexperience.com
www.estonianexperience.com

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv