Minu Kolumbia esitlus

16.04.2010
Kirjastus Petrone Print, Hispaania Maja ja Cubanita kutsuvad teid raamatu „Minu Kolumbia. Lend papagoi nokal." esmaesitlusele kohvik-lounge'is Cubanita (Narva mnt. 5, Foorumi keskuses, Tallinnas) kolmapäeval 21. aprillil kell 20.

Raamatu autori Ave Ungroga vestleb Kolumbiast, Ladina-Ameerika elust-olust ja raamatu sünniloost SA Tallinn 2011 juht Mikko Fritze.
Kirjastuse Petrone Print populaarne „Minu..." sari on jõudnud järjega Kolumbiasse. Raamatu autor Ave Ungro läks Kolumbiasse plaaniga õpetada kuus kuud ühes katoliiklikus keskkoolis inglise keelt. Saatuse tahtel jäi ta sinna maale aga kaheks ja pooleks aastaks, elas kahes linnas, töötas ka tõlgina ning korraldas Eesti filmi päevi Kolumbias.
Ave ise kirjutab „oma Kolumbiast" järgnevalt: „Elasin sellel maal läbi oma elu suurimad rõõmud ja valud, mis on nii hullupööra minu sees, et ma võib-olla „ei saagi Kolumbiast üle". Ühest küljest oli ju palju valusat, mida ei tahaks mäletada, samas valdab mind tunne, et ilma nende mälestusteta oleksin palju vaesem inimene. Ma armastan Kolumbiat väga. Aga kui päris aus olla, siis see on armastuse ja vihkamise suhe..."
Millised on need sügavalt isiklikud põhjused, mis annavad alust Avele seda maad vihata, mis pani teda Kolumbiat armastama ning miks on raamatu alapealkiri „Lend papagoi nokal" - need on vaid mõned küsimustest, millele huvilised vestlusõhtul autoriga vastuse leiavad.
Vestluse vahepaladeks näitab autor videoklippe ja fotosid Kolumbiast.

Esitlusel müügil raamat „Minu Kolumbia" sõbrahinnaga! Maksta saab sularahas. Cubanita Live Café poolt on tervitusjoogiks vahuvein „Cafe de Paris". Õhtu eripakkumine: Mojito ja Cuba Libre soodushinnaga -10%.



Korraldajad: Petrone Print, Hispaania Maja, Cubanita

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv