Lennufirma SAS lennud 16. aprillil

16.04.2010
SAS Scandinavian Airlines teatab oma klientidele, et Kopenhaageni, Oslo ning Stockholmi transiitlennujaamad jäävad täna 16. aprillil terve päeva vältel suletuks vastavalt Taani, Norra ning Rootsi võimude otsusele vulkaanilise tuhapilve tõttu.

SASi ei opereeri lende Taanis ja Rootsis seni kuni Kopenhaageni ning Stockholmi lennujaamad taasavatakse. Piiratud liiklus võib jätkuda Norra põhjaosas.

“Meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et hoolitseda kõikide klientide eest, kelle plaanid kannatavad praeguste ilmaolude tõttu. Kui võimud õhuruumi taas avavad, viime võimalikult kiiresti kõik reisijad soovitud sihtpunkti. Seni aga palume kõigil olla kannatlik, kuna olukorra parandamine ei ole SASi võimuses,” sõnas Robin Kamark, kommertsdirektor. .

Hetkel ei oska SAS ennustada, millal lennuliiklus taastatakse. Värskeimat infot lendude kohta uuendame oma kodulehtedel (www.sas.dk, www.sas.no, www.sas.se and www.flysas.com) ning Facebookis www.facebook.com/flysas .

Kõikidel klientidel on võimalik oma broneeringuid muuta või tühistada ja lennupileti kulud kompenseeritakse. Reisijad, kellel on kehtiv broneering 16.-17. aprilli lendudele, saavad lennukuupäeva muuta samasse reisijaklassi reisimiseks kuni 31. detsembrini 2010.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv