Tule tantsi salsat või tee esimesed sammud.

20.04.2010
Ühes õiges Kuuba kohas peab saama tantsida salsat! Ja alates 22. aprillist on võimalik ka Cubanitas kuumade Ladina-Ameerika rütmide järgi tantsida ja soovijatel ka esimesi samme õppida. Peod hakkavad toimuma neljapäeviti kell 21 ning neil, kes salsat veel tantsinud pole, on võimalik osaleda väikeses kohapealses tantsutunnis kell 22.

Tundi annab Pirje Laagus, kes õpetab salsat ka mitmetes teistes Tallinna kohtades. Osaleda võivad kõik, kes vähegi proovida tahavad, kuna tunnis õpetatavad põhisammud on kõigile jõukohased.

Tantsuõpetaja Pirje tantsib salsat alates 1999. aastast ja õpetab alates 2001. aastast. Ta alustas salsa õppimist Miguel Verdecia käe all ning on tänaseks esinenud ja õpetanud erinevatel festivalidel ja seminaridel üle Euroopa. Hetkel saab Pirjega salsat õppida Corazon Salsas, kus ta õpetab esmalt tehnikat, seejärel L.A. ja ka Kuuba salsat. Lisaks salsale saab tema tundides selgeks ka merengue, bachata, cha-cha ja rueda. Soovijad võtavad ka eratrenne. Pirje arvates pole vahet, kui vanalt salsat õppima hakata ning soovitab kõigil proovida.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv