SAS lisab sihtkohti Aafrikasse ja Ameerikasse

01.06.2010
SAS Scandinavian Airlines on sõlminud koodijagamislepingud lennufirmadega Continental Airlines ja Ethiopian Airlines, mis võimaldavad SASil klientidele pakkuda lisaks 14 uut sihtkohta New Yorgi transiitlennujaamast.

SASi uus leping Ethiopian Airelines’iga on juba jõustunud ja hõlmab koodijagamist lennusuunal Stockholm-Rooma ja Etioopia pealinn Addis Ababa.

Tänaseks pakub SAS koostöös United Airlines’iga Ameerika Ühendriikides koodijagamislepete alusel lende juba ligikaudu 40 sihtkohta peamiselt Chicago O’Hare transiitjaamast, kuhu SAS igapäevaselt Stockholmist ja Kopenhaagenist lendab. Uue Continental Airlinesi lepinguga, hakkab SAS pakkuma lende 19 uude sihtkohta Ameerika Ühendriikides, Kanadas ja Ladina-Ameerikas, mille hulka kuuluvad näiteks Fort Lauderdale, Miami ja Orlando Floridas; Montreal, Quebec ja Toronto Kanadas; Lima Peruus ja Mexico City. Continental on SASi peamine partner NEW Yorgi Newarki lennujaamast, kuhu SAS samuti igapäevaselt Stockholmist ja Kopenhaagenist lendab.

Tänasest on võimalik SASi EuroBonus püsikliendiprogrammiga liitunutel teenida punkte Ethiopian Airlinesi jagatud koodiga lendudelt. Eurobonuse punkte on klindid teeninud Continental Airlinesi lendudel eelmise aasta oktoobrist, mil viimane liitus Star Alliance’iga.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv