Festival ReiuRock (11.-12.juuni) tuleb parimate artistide ja ehedaima festivalimiljööga

09.06.2010
HOTELL PÄRNU soovitab: ReiuRock

Reiu Rock 2010! Kaks päeva meeletut festivalimelu. Kahel laval parimad bändid (vaata siit: http://www.reiurock.ee/)

Peale bändide nautimise on Reiu Rockil võimalus tegeleda mitmesuguste meelelahutustega nii vees, maal kui õhus. Lastele on loodud vahva lustipark lõbusate ajaviidetega. Samuti on oluline teada, et kohapeal on ka lastehoid. Suurtele on olemas aga kõik tünni-ja parvsaunadest kuni jalgpalli MMi otseülekannete vaatamisvõimalusele suurelt ekraanilt.

Festivalile on võimalik tulla ka jõetaksoga - maaliline kolmveerandtunnine veesõit mööda Pärnu ja Reiu jõge otse festivalipaika. Reiu Rocki jõetakso väljub Pärnust, Alexela bensiinijaamast Vallikääru suudmes, Pärnu Jahiklubi vahetust lähedusest. Pileti hind täiskavanule 25 krooni, lisainfo ja broneerimine gruppidele telefonil 5217118 (hr. Arno Maidla).

Festivalipass eelmüügis 295.-, koos telkimisega 395.-

Piletite eelmüük lõpeb 10.juunil kell 24.00 !!!

Festivali ühe päeva pilet kohapeal 195.-
(ei sisalda telkimist)

Lastele kuni 12 eluaastat on koos lapsevanemast piletiomanikuga sissepääs tasuta, seega palume isikut tõendavad dokumendid kaasa võtta!

Telklaagri pileteid kohapeal eraldi ei müüda - telklaagrisse pääseb ainult festivalipassi ja telklaagri pileti lunastamisel eelmüügist Ticketpro, Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktidest

NB! Sel nädalavahetusel toimuva Reiu Rocki külastajatele pakub HOTELL PÄRNU parima hinnaga majutust 750 krooni kahene tuba (tegelik 1500 krooni).
Hinnas rikkalik hommikusöök, hommikusauna ja jõusaali kasutamine.

Hotellist jalutuskäigu kaugusel jõe äärest väljub jõetakso, mis sõidutab soovijad festivalile !

Olete oodatud suvepealinna!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"siistit huoneet, hyvää ruokaa ja aamiainen. palvelu erittäin hyvää. lyhyt matka kaikkiin kiinnostaviin kohteisiin, turvalli- suuskun... (5.0)" Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv