Viini Filharmoonikud esimest korda Eestis!

06.07.2010
9. juulil Tornide väljakul, Tallinnas, kell 14:00
VIINI KONTSERT
Solist ILDIKO RAIMONDI sopran, Viini Riigiooper
VIINI FILHARMOONIKUTE KAMMERKOOSSEIS

Oma stiilitunde ja glamuursuse poolest ületamatu orkestri – Viini Filharmoonikute muusikud esitavad 9. juuulil põhiliselt Viini heliloojate kuldajastu, 19. sajandi kava.

Kavas Schubert, Mozart, Lanner, Lehar, isa ja poeg Johann Strauss jt. (valsid, galopid, aariad Mozarti ooperitest ning Viini operettidest)

Õieti on see Viini Filharmoonikute austajate kingitus Eesti publikule, sest kuna orkestriga on kaasas terve laevatäis publikut, kellele erinevates linnades eri kavaga kontserte antakse, on kulud peaaegu kõik nende endi poolt kaetud, ja pilet Eesti inimestele maksab sellise kontserdi kohta tõesti sümboolse hinna – 250 krooni.

Punase vaiba ja lilleseadetega kujundatud Tornide väljakul on 9. juulil võimalus tunda end Euroopa südames. Soojal suvepäeval kõlab meelülendav Viini muusika, ja publik on Euroopa kultuurilembene kõrgkiht.

Viini Filharmoonikute kontsert saab teoks sadamalinnade turnee „Meer und Musik” (Meri ja muusika) raames. Esinetakse veel Stockholmis, Helsingis, Peterburis, Königsbergis.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv