Ratsa ja jalgsi, metsa ja mere äärde

12.07.2010
Puhkus lõõgastumiseks väiksemale seltskonnale või perele (lapsed alates 7.a kuna toimub ka jalgsimatk).
Saabumine reede õhtul Adami turismitallu, kus perenaine pakub õhtusööki ja külalised juhatatakse majakesse. Laupäeval peale hommikusööki jalgsiretk loodusesse, kus ootab hobuvanker millega teed jätkatakse. Enne Arma ratsatallu jõudmist tehakse piknik mere ääres. Ratsatalus ootavad külalisi erinevad hobused, kellega lähemalt tutvust tehakse. Toimub ka ratsutamisteraapia võtteid kasutav teraapiatund. Külalistele õpetatakse hobusega suhtlemist, hobuse seljas sadulata istudes saab arendada tasakaalu, teha erinevaid lõdvestusharjutusi. Peale teraapiat on võimalus Arma ratsatalu pererahvaga talus ringkäik teha. Seejärel viime teid autoga tagasi Adami turismitallu (7 km), kus ootab õhtusöök ja suitsusaun.
Järgmisel hommikul peale hommikusööki on võimalus meie kandis ise ringi vaadata ja külastada mõnd koostöövõrgustikku \"Ehedad Elamused Lahemaal\" kuuluvat talu. Infot ja kaardimaterjali jagab lahkelt Adami talu perenaine.
Hinnas: 2 ööd majutust ; 4x toitlustus ja üks piknik. Tegevused: jalgsiretk, vankrisõit, ratsutamisteraapia. Suitsusauna teisel õhtul.
Grupi suurus: 3-6 in

ADAMI TALU on Eesti talukompleks, mis koosneb kolmest imekenast puuhoonest. Talu pärineb u 20. sajandi algusest ja asub Lääne-Virumaal, mere ääres, Vainopea külas, Tallinnast u 80 km, Rakverest 25 km kaugusel.

Hooned on 2000. a. (uuesti) ehitatud, kuid majades on endiselt tunnda vana Adami talu hõngu. Kogu kompleks koosneb eluhoonest, külalistemajast ja eksootilisest Eesti suitsusaunast, mis jääb talu piiril voolava jõe kaldale.

Talumaale jäävad puisniit ja heinamaa, kus on suurepärane võimalus piknike ning laagrite korraldamiseks. Meri ning liivarand on kõigest paarisaja meetri kaugusel männimetsa taga.

Adami talu vahetuslähedal metsas asuvad ilusad loodus- ja matkarajad. Parim ja privaatne puhkus meeldivas keskonnas garanteeritud.

Lisainfot loe siit

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Wonderful location in the woods, 10 min walk from the beach, quiet and charming house, beautifully kind owners. (5.0)" Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv