Estonian Air pakub võimalust lennu ajal filme vaadata

15.07.2010
Estonian Air pakub alates juulikuust reisijatele võimalust sisustada lennul aega filmi vaadates. Koostöös Videoplanetiga pakub Estonian Air võimalust rentida DVD-mängija ning valida filmivalikust just endale meelepäraseim film.
Teenust pakutakse Boeing 737 lennukite pardal, lendudel, mis kestavad üle 1 tunni ja 40 minuti. Lennuki pardal on 15 filmi eri žanritest.

Filmi laenutamine maksab 60 krooni, millele lisandub kõrvaklappide hind 15 krooni. Lubatud on kasutada ka isiklikke kõrvaklappe või vaadata filmi oma sülearvutist. Panasonicu poolt toodetud portatiivse filmimasina 21 cm ekraan võimaldab optimaalse vaatenurga seadmist filmivaatamiseks lennukitoolis. Samuti on koos reisivatel reisijatel võimalik jagada sama seadet vaid lisakõrvaklappide hinnaga.

“Testlendudel oleme saanud positiivset tagasisidet, eriti tšarterlendudel. Suur nõudlus on lastefilmide järele, mille valikut soovime koostöös Videoplanetiga veelgi laiendada,” kommenteeris Gunnar Mägi, Estonian Airi arendusdirektor.

Ka Videoplanet peab koostööd perspektiivikaks, sest ühelt poolt jõutakse rohkemate ja uute klientideni ning teisalt täidab Videoplanet ka taevas oma põhirolli, pakkudes elamusi ja meelelahutust just õigel ajal õiges kohas.

Kõigi augusti lõpuni videoteenust kasutanud reisijate vahel loosib lennufirma välja tasuta edasi-tagasi reisi ühte Estonian Airi sihtkohta võitja vabal valikul. Loosimises osalemiseks tuleb saata SMS lühinumbrile 1311, kirjutades sõnumi sisuks märksõna "TXT AIR", kviitungi numbri ning enda ees- ja perekonnanime. Eesti-sisese sõnumi hind on 5 krooni.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv