Pressiteade: Lennuirma SAS ka sel suvel Euroopa täpseim

10.08.2010
Lennufirma SAS oli 2009. aastal Euroopa täpseim ning ka selle aasta suvel kannab SAS taas sama tiitlit. Juulikuus oli SAS suurimate lennufirmade hulgas täpseim lennufirma kogu maailmas. Mais, juunis ja juulis olid SASi lennud täpsemad kõikidest Euroopa suurematest lennufirmadest.

Juulis oli SASi täpsusprotsent 90,35% - 14,312 lendu 15,840-st väljus plaanipäraselt. Juuni täpsusprotsent oli 90.62% ning mais toimus 91.30% lende plaanipäraselt, mis asetab SASi Euroopa lennufirmade hulgas esikohale. Juulis oli täpsuselt teisel positsioonil KLM 84.50 protsendiga. Esimeste seas olid lisaks lennufirmad Norwegian (83.25%), Air Berlin (72.58%), Ryanair (69.18%), EasyJet (52.45%) ja Iberia (45.92%).

Lennufirmade täpsuse kohta kogub statistikat FlightStats Analytics (www.flightstats.com), Flightstats jälgib päevas rohkem kui 150 000. lendu, koostab statistikat ning pakub reaalajas lennuinfot miljonitele reisijatele üle maailma.

Statistika võib mõnevõrra erineda SASi kuuraportitest, mis jälgivad täpsust õhku tõusmisel. FlightStats mõõdab saabumistäpsust.

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Peaaegu kolme nädala jooksul vastatud ei ole. (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv