Loodusfilmide õhtu Luke mõisas 29. augustil

26.08.2010
Pühapäeval 29. augustil algusega kell 21.00 toimub loodusfilmide õhtu Luke Mõisas koos õhtuse valgusmänguga.

Vaadatakse filme

"Looduse tants" (Natures Dance). Matsalu Loodusfilmide Festivali 2007.a. võidufilm. Režissöörid Bo Landin ja Jan Henriksson, USA. Suurepärane lugu ilusast ja elegantsest Põhjamaa loodusest.

“Kontvõõrad” (Gatecrashers) Matsalu Loodusfilmide Festivali 2007.a. žürii eriauhind. Režissöörid Tina-Marie Qwiberg ja Hans Berggren, Rootsi. Suurepärane operaatoritöö ja oskuslikult valitud olustik toovad meieni kaasaegse maailma tegelikud võitjad – loomad, kes on leidnud elukoha inimese loodud tingimustes.

"Vanamees ja Põder" Reþissöör Joosep Matjus, Eesti, Matsalu Loodusfilmide Festivali 2009. a peapreemia, Grand Prix. See on võimas vaatepilt, kui igipõlised vastased – metsloom ja inimene – sammuvad üksteisele rõõmsalt vastu.

„Kes meil metsas elavad?“ Ilus film Eesti levinumatest loomadest. Autor Rein Hanson, Reþii Ove Musting. Film on valminud Haridusministeeriumi tellimusel.

„Kultuuride ristteel“. Struuga maastikukaitseala. Peipsi põhjakaldast, mööda Narva jõge allavoolu minnes jõuab unikaalse ja mitmekesise kultuuri ja liigirikkusega pärandkultuurmaastikule. Film on valminud Keskkonnaameti tellimusel.

Riietu soojalt ja mugavalt.
Võta kaasa piknikutekk.
Vihmase ilma korral paigaldatakse telgid, kuid võta kaasa ka vihmakeep.
TASUTA.
Toetab SA KIK.
Lisainfo telefonil 508 8359 või info@lukemois.ee ja www.lukemois.ee

Loodusfilmide õhtu ajal on avatud kärnerimaja kohvik. Müügil kohvi ja kohvikõrvane. Ostes Luke mõisa kohvikust, toetad Luke mõisa taastamist.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv